CAR PRED DALILOM PROGOVORIO O SANJI: Evo da li je Grujićka njegova nova djevojka

Car ipak poriče da je bilo nečeg više od poljupca

Zadrugari Sanja Grujić i Filip Car sinoć su bili intimni. Tokom žurke, oni su dobili specijalan zadatak da plešu uz pesmu iz filma “Titanik”, situacija ih je ponela, pa su se u jednom trenutku i poljubili.

Sve se to desilo pred očima Dalile Dragojević, Filipove ljubavnice, koja nije mogla da sakrije bes i očaj zbog onoga što vidi.

Danas je već drugačija priča, a šta se tačno dogodilo, rešio je da otkrile Filip Car u radio emisiji “Amnezija”.

– Video sam da si sinoć zaplovio sa Sanjom šta se dešava? – pitao ga je Nenad Aleksić Ša.

– Sanja i ja smo tražili zadatak od Drveta mudrosti. On je prvo hteo da pričam sa Dalilom pola sata, ja nisam hteo da pristanem. Nemam potrebu za tim razgovorom a i nije u redu da to radim zarad zadatka i ličnog interesa. Smatram da to nije fer. Posle 15 minuta smo došli opet, pa sam dobio zadatak da plešem na bini – otkrio je Car.

– Da li je to vredno dve hiljade dinara? – pitao je Ša.

– Izgubio sam ih za minut, Sanjica gleda u mene i kaže sad bi me poljubila. Posle smo se zezali kod nje u krevetu, gledao nas je Sandi, nije bilo se*sa, šalili smo se samo, simulirali smo odnos – pričao je Car.

– Poznato je da ja i kad se nešto desi, kažem da nije, ali sad stvarno nije. Još neki ljudi su gledali u nas pa smo se zezali. Samo smo se poljubili. Ona mi je od prvog dana draga i smatram da ćemo ostati u dobrim odnosima i napolju. Simpatična mi je i draga, zanimljiva, nadam se da ćemo se družiti i ovde. Imao sam toliko odnosa ovde… Sa njom bih i trezan, privlačna mi je, dopada mi se, ali nisam u glavi spreman za neke stvari. Sanja i ja ćemo se zezati, družiti, provoditi zajedno vreme. Nekon drugom prilikom možemo pričati o tome, stvarno me je sram – rekao je Filip car.