DALILA DRAGOJEVIĆ NEUTJEŠNA: Ne može da vjeruje šta joj se desilo, SANDRI ODMAH SAOPŠTILA

Ne može da vjeruje šta joj se desilo!

Sandra Rešić prvo je očistila pušionicu, pa je sela da ispija svoje prve gutljaje jutarnje kafe. Tom prilikom joj se pridružila Dalila Dragojević, koja je bila neutješna zbog svih dešavanja prethodne noći sa Filipom Carem, pa su započele razgovor.

-Je l’ si gladna – pitala je Sandra.

-Ne. Odvratno se osjećam, nikad gore u životu – rekla je Dalila.

– Još ja sinoć neki komentar, šta ispade bezveze, od – začuđeno je govorila Sandra.

-Ne može, ima te prebačaje i to je to. Mene to izjeda. 20 dana ja vodim politiku u svojoj glavi i izjeda me i jede. Kad mu kažem, on kaže da nije tako. Ne možeš kad kažeš da nekoga voliš, da ga tako šikaniraš. Ne znaš šta je ljubav, ne znaš. Nemaš odnosa da se pohvališ sa njim, ne postoji takav odnos. Stalno me laže, a onda kad prebaci, imam kao neke odnose. Ma, šta ti vidiš? Ne vidiš ti ništa. Ja prešla sito i rešeto i vidi gdje sam došla – rekla je Dalila.

-Svidjelo mi se što si rekla da mu nešto ne da mira, ne da mu mira – rekla je Sandra.

-Šta je problem, što ti prebacim neke stvari? Nije mi normalno da imamo samo s*, poljubi me i to je to. Ja nisam debil, znam kako se osjećam poslije toga – plakala je Dalila.

– Ja neću od sramote da pričam. Sanjala sam neku zmijurinu. Nemam ni za šta da se uhvatim, a da je pohvalno – rekla je Dalila.