DALILA I CAR ĆE DA EKSPLODIRAJU, A DEJAN I ALEKS ĆE SE RASTATI” Bivša rijaliti učesnica osula paljbu, EVO ŠTA ČEKA PAROVE IZ ZADRUGE

Jasmina Rakitić, poznatija kao Jasmina Ana, bivša učesnica ”Farme 3” i književnica, osvrnula se na sva aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Kako je razvod Dejana i Dalile Dragojević ostavio veliki pečat i trag u “Zadruzi 5”, tako je i odnos nje i Filipa Cara turbulentiji iz dana u dan. Jasmina Ana se ovom prilikom osvrnula na “paklenu četvorku”, pa je bez dlake na jeziku komentarisala njihov odnos.

– Bili su mi strašno zanimljivi, čak mogu da kažem da su mi Zola, Bebica i Miljana zanimljiviji od Dalile i Cara. Mislim da je Aleks potiskivala sve ono što je onaj kinji. Ona je eksplodirala sada i da je Dejan iznenađen i uvređen ovim povodom. Ne vidim neku perspektivu tog odnosa…On sad očigledno želi da promeni, video je da je njegova veza sa Dalilom promašaj života, pa želi da zasnuje vezu, a mislim da njoj smeta što on vređa ljude – rekla je Jasmina u emisiji “Pitam za druga”.

– Ko je po Vama najiskreniji – pitala je voditeljka.

– Čini mi se da je Dalila najzaljubljenija i da ne može da laže – istakla je Jasmina.

– Koja veza ima veću perspektivu – pitala je voditeljka.

– Dalila i Car će da eksplodiraju, a Aleks i Dejan će se rastati napolju. Dejan će možda iz inata ostati, da bi dokazao Dalili da može da bude i bez nje. Bruno prvi neće da je prihvati – rekla je Jasmina – zaključila je Jasmina na ovu temu u emisiji “Pitam za druga”.