“DALILA MI JE POSTALA FUJ” Car progovorio o svojim osjećanjima, pa raskrinkao Dalilu: Ima novog dečka u Zadruzi

Filip Car razgovarao je sa Drvetom mudrosti u Zadruzi o najaktuelnijim temama iz Bijele kuće, kao i o svom odnosu sa Dalilom Dragojević.

– Kako si Filipe? Šta ima novo? – upitalo je Drvo.

– Nije loše, sada sam se probudio. Ja sam hteo doći kod tebe, i rekao sam u lajvu bio u šali o svadbi mene i Sanje, ali bolje to da budu Miljana i Zola. Ona je meni sinoć rekla sve najgore. Ona ima neke teorije u glavi i mnogo me je povredila. Znam i ja nekada da preteram, ja nju volim, i draga mi je, ali ono što mi je juče izgovorila. Ja ne mogu da joj pređem rpreko pominjanja porodice, ako moram u ljubavnim odnosima da pređem preko toga, u prijateljskim ne mogu. Vidim ja da je njoj krivo, ali sada neka razmisli o svemu. – rekao je Car.

– Kakav ti je sada odnos sa Dalilom? – upitao je Car.

– Nikakav, posle one svađe i gađanja onim tanjirima, i prljave vode sa dve kapi domestosa,a ona kao da sam je ubio, preti tu. Ona toliko ružnih stvari izgovara. Nisam mislio da ću se toliko razdvojiti od nje nakon toga, napredovao sam što se tiče nje, toliko je kontradiktorna, smešna, ima dvostruke aršine. Nije to ljubav, to je strast, neko ludilo, stavlja se akcenat na neku ljubav koje nema. Meni je sada sve to smešno, Ona kao ne zna da li je trebalo da ostavi muža zbog mene, gleda da me uvede u svađe, pa flertuje sa drugima, samo da me provocira. Ona se direktno nabacivala Anđelu. Njoj kad bi Dejan, Anđelo, Karić dali malo gasa, ona bi poletela ka njima. Postala mi je fuj, dugo se ovde živelo, ja imam emociju, ali ona je meni sada smešna – govorio je Car.

– Ja jesam loš, ali ona.. Ne znam šta da kažem, mogao sam kao neki drugi, a ja sada mogao da glumim. Nisam ja takav. Sve da mi se vrati šta ja želim njoj, – rekao je Car.