DEJAN DRAGOJEVIĆ USRED EMISIJE ZAPROSIO ALEKSANDRU: Šok svima, a da vidite DALILINU REAKCIJU

Dejan Dragojević je sljedeći zadrugar koji je odgovarao na Pitanja gledalaca, a onda je kleknuo i zaprosio Aleksandru Nikolić.

– Kažeš da te je Aleksandra ponižavala za crnim stolom sa nekim svojim izjavama, šta ćemo sa izjavom da ćeš sam sebi izvaditi rebro i popu*iti, znači li to da ti ona služi samo za intimne odnose? – glasilo je pitanje.

– To sam rekao jer sam bio nervozan… Rekla je kako će uzeti Carevo mišljenje za razmatranje, pa sam zato to rekao – odgovorio je Car.

– Samo sam rekla da ono što je Filip izjavio i meni ponekada padne napamet. To što je on naveo je užasno, često su mu izjave glupe i nemaju veze sa mozgom. Naravno da ne mislim da sam mu samo za se*s, provalila bih to. Mi smo 24 sata zajedno, ali tako ume često da lupi i kaže neke takve izjave… – rekla je Aleks.

– Da, rekao sam to – smijao se.

– Ne znam kako mu takve stvari uopšte padaju napamet da kaže – čudila se Aleks.

– Mislim iskreno da nam je ljubav izuzetno jaka sve je u najboljem redu, neću vaditi rebra – smijao se Dejan.

Dejan Dragojević odgovorio je na još jedno pitanje koje su postavili gledaoci.

– Pošto sumnjaju u tvoju ljubav prema Aleksandri, da li bi imao hrabrosti da je zaprosiš i dokažeš koliko je voliš? – glasilo je pitanje.

– Mislim da sam jedini čovjek u istoriji… Prva Zadrugovizija sa ženom, druga razveden, treća ponovo sa ženom, četvrta sa djevojkom – smijao se Dragojević.

– Molim te budi ponovo dežurna budala – smijao se Miki.

– Probaću da je zaprosim, pa ćemo da vidimo da li će da pristane. Mene ne zanimaju drugi, nisam u fazonu da je prosidba dokaz ljubavi – smejao se Dragojević.