“Dok ne budem čist sam sa sobom”, DEJAN PROGOVORIO O ALEKS, PA O DALILI: Evo šta je izjavio Drvetu mudrosti, NEOČEKIVANO

Sve ispričao!

Drvo mudrosti je pozvalo Dejana Dragojevića u Rajski vrt koji je otvorio dušu o svom emotivnom stanju, ljubavi sa Aleks Nikolić, ali i odnosu sa Dalilom Dragojević i Filipom Carem! Osuo je ozbiljnu paljbu:

-Kako si – pitalo ga je Drvo.

-Super sam, evo pričamo o nekim bazenima gdje ćemo da idemo. Žao mi što sam propustio neke mogućnosti, ali nikad nije kasno – rekao je Dejan, pa započeo priču o Aleks:

-Ona mi je najveć raterećenje, vidim da joj nešto zasmeta nekada, ali vidim da se trudi oko mene. Potudiću se da i ja budem onakav kako ona zaslužuje. Neću da se upustim u neku vezu dok ne budem čist sam sa sobom, da neko zbog mene izađe. Sada sam se opustio i mogu da joj se posvetim. Ona je malo skeptična, da li sam emotivno čist, pa to poljupa malo – rekao je Dejan.

-Dalila i Car – tu boleštinu neću da komentarišem. Ja njima kvarim taj idilični odnos, a oni meni ništa, rekao sam da ne ulaze u raspravu sa mnom. Čuo sam da je bio haos u utorak, a ovamo ljubavna pitanja. Bolesno je, i onda mi neko kaže imam emocije, za čim. Ja sam budala, promijenio sam garderober. Ma, kome ja da se sklanjam, ne mogu da se sastavim sam sa sobom. Zbog koga?! Ja se još selim zbog njih, a oni gase cigare, polivaju. Sa njom nikakav razgovor ni ovde ni napolju. Bilo bi previše da i ja sada komentrarišem, uživam ja, oni neke uživaju. Ali kada me potkače moraću da vadim hladnu katanu, posoliću kada treba, a za ove prozivke nema potrebe – pričao je Dejan.

-Što se tiče stanja u kući, haos, na žurki je bio haos, nisam ni pratio sva dešavanja. Da sam onaj stari Deki da komentrišem. Juče Marko i Viki haos, ona tuče Marijanu, on zove Zolu da razdvaja, ma bolest. A poslije toga imaju se*s. On jede bez nje, ona peče uštipke, ma, ja kada bih imao takav odnos prekinuo bih. Jeftinoća, takvi su odnosu u rijalitiju – izjavio je Dejan.