EVO KAKO JE FILIPOVA SANJICA IZGLEDALA PRIJE OPERACIJA: Veliki nos i tanke usne, a tek da vidite kosu

Atraktivna zadrugarka Sanja Grujić takmičarka koja dolazi iz Sremske Mitrovice je danas u centru pažnje zbog sinoćnjeg dešavanja s Filipom.

Naime Filip je danas odlučio priznati šta se noćas desilo između njih kad su legli zajedno, a detalje pogleajte OVDJE

Iako vrlo mlada, Sanja ima bogat život iza sebe ispunjen raznoraznim dešavanjima, a njene anegdote zadrugari i publika često prepričavaju, dok su njeni odgovori zadrugarima tokom svađa i dalje viralni na Internetu – zakucavanje u ogradu automobilom prije ulaska u “Zadrugu”, prisluškivanje dečka koji govori više jezika i prevođenje putem Google Translate-a su samo neke od situacija koje je Grujićeva ispričala zadrugarima.

U javnost su sada isplivale nekoliko Sanjinih fotografija iz rane mladosti, kao i iz tinejdžerskog doba, gde možete videti kako je Grujićeva izgledala prije famoznih operacija.

Iako je izvršila nekoliko estetskih korekcija na sebi, Sanja smatra da su pojedine greška, a najviše se kaje što je “napumpala” usne, koje planira da izvadi čim izađe iz rijalitija. Na priloženoj fotografiji možete vidjeli kako je Grujićeva izgledala pijre zahvata, dok je eksperimentisala sa frizurama.