“EVO ŠTA JE PUTIN RADIO NA LICU”, PLASTIČAR DR DAVIDOVIĆ TVRDI: Pogledajte slike prije i poslije,

Godinama se šuška da je prvi čovjek Rusije redovan gost klinike za estetske korekcije

Doktorka i specijalistkinja estetske medicine kaže da je evidentno da je ruski predsjednik vjerni obožavalac botoksa i hijalurona.

Ako niste znali, Vladimir Putin je neko za koga se godinama spekuliše da je vjerni posjetilac plastičnih hirurga. Naravno da za to nikada niste mogli da čujete ili dobijete potvrdu, ali specijalistkinja estetske medicine, doktorka Kristina Davidović odlučila je da se pozabavi vidnim promjenama na licu ruskog predsjednika.

Kristina, koja inače brine o estetskim zahvatima brojnih slavnih dama, objavila je detaljnu analizu na svom Instagram profilu. Svoju objavu započela je rečenicom da Vladimir Putin razbija predrasudu da su metode uljepšavanja rezervisane samo za žene.

“Često na brdovitom Balkanu čujemo vrlo pogrdne riječi za muškarca koji drži do svog izgleda, smatrajući da je estetika rezervisana samo za žene. E pa evo, dragi naši, prije/poslije dragog nam prijateljskog predsjednika. Za nekog ko ima i biografiju i reputaciju i stav kao on, ne može se reći nijedna ružna riječ na račun njegovog antiaginga i ulepšavanja. Nije mi malo manji ni gospodin, ni muškarčina, ni lider, zato što se podvrgnuo ovim zahvatima”, napisala je doktorka.

Prema njenim riječima, Putin se pobrinuo da izgleda deset godina mlađe.

“Naprotiv, vratio se deceniju unazad uz pomoć botulinum neuromodulatora (gornja trećina lica), nadoknada volumena (vjerovatno transfer masti i fileri-srednja i donja trećina lica)”, napisala je dr Davidović, koja se potom obratila muškarcima:

“Draga jača polovino, nećete izgubiti na svojoj muškosti ukoliko uklonite par bora, a i dalje možete izgledati jednako opasno. Jednostavno, vodite računa o sebi, to je takođe se*si. Postoji jasna razlika između muške i ženske estetike i ne treba da vas feminizujemo, ali mali ‘mic’ na pravim mjestima može mnogo poboljšati vaš kvalitet života”, napisala je doktorka.