FILIP CAR USTAO ZA STOLOM I REKAO SVE O DALILI DRAGOJEVIĆ: Ona mijenjala boje, evo šta je OTKRIO

Voditeljka Ivana Šopić dala je riječ Filipu Caru nakon izlaganja Dalile Dragojević, Sandre Rešić i Marka Đedovića o raskidu Dalile i Cara, piše Pink.rs.

 – Slažem se sa sva tri govornika. Kad smo imali razgovor u ekonomskom i pušionici, i ja sam nju pomno slušao i ona mene. Dalila je neko ko u odnosu sa mnom ide u budućnost, a ja razmišljam o sadašnjosti. Ja jesam surov, ali imam grižu savjesti, najgore je kad sam ja kriv. Jednostavno, ona nije bila spremna da neke stvari radi koje sam zahtjevao od nje, ja nisam bio spreman da imam razumijevanja. Bio sam nagao, vulgaran, bezobrazan. Kad nešto nije po mome, a smatram da je greška, ja tupim samo to da ti razvalim mozak. Kada nema tih stvari, funkcionišemo super. Čim napravi nešto što ja smatram da nije dobro za nas, ja nemam živaca, prolaze mi sve slike kroz glavu. Tu dolazimo do pucanja. Nema rješenja, vrtimo se u krug i idemo u nedogled. Treba doći sebi. Suludo je pričati o bilo čemu drugom. Meni je potrebna samoća, mir, neka ona radi šta joj je potrebno. Razmišljao sam dugo, vrtim neke filmove, shvatam da sam u dosta stvari ja okidač. Ja ću se potruditi da ja sa sobom neke stvari riješi, od griže savjesti nemam ništa. Možda bolje da joj nisam prišao. Sljedeći prilazak će biti kad budem čiste glave i zavisiće od njenog ponašanja – rekao je Car.

Meni je to kljucanje jako interesantno. Ako uzmemo vas dvoje, ona je dosta toga ispravila, da li nekad treba možda i nekad pohvala? – pitala je Šopićeva.

– Jeste se dosta ispravila, ali je bilo dosta loših situacija. I Dejan je govorio, i sama je svjesna, ne vrijedi nabrajati. I ja sam dosta grešio, ali i ona. Ona se generalno promijenila. Napredovala je puno. I ja griješim, moje greške su ovih dana veće od Dalilinih, zato ja priđem, moje reakcije su nenormalne. Da bih neke stvari promijenio, moram da bude sam. Lako je, ima dana za megdana – dodao je Car.

On čeka da vidi da li će ona da promijeni, pa da on promijeni – istakla je Irma Sejranić.