HAOS U ZADRUZI! ALEKS BEZ KOČNICA: Sasula mu sve u lice

Haos i dalje traje!

Aleksandra Nikolić je produbila svoj sukob sa Anđelom Rankovićem, koji traje danima, tako što ga je navela za najkoristoljubiviju osobu.

-Na prvo mjesto ću staviti Anđela, koristi svaku situaciju da se uvali. Prvo se približio Ani kad je bila u hajpu, pa onda Sandri kad je ona bila zbog “Sudbinskih lisica”. Sad se približio Mini, a Matoru iskorišćava zbog hrane – rekla je Aleks.

-Ja sam od “Zadruge 1” u odličnim odnosima sa Minom. Matoroj nikad nisam tražio hranu, ja kao muškarac znam da spreman, za razliku od tebe, koja si sad naučila da bariš jaja. A što se tiče ulaska u odnose, mogao sam prošle godine u neke da sam želio, a nisam – pričao je Anđelo.

-Milo mi je zbog tebe. Na prvom mestu mi je Anđelo, na drugom mestu mi je Mateja zbog situacije koja se izdešavala. Na treće mjesto mogu da stavim i Milicu i Minu – nastavila je Nikolićeva.

-Ali budi pametna – rekao je Mensur.

-Milica hoće da ispadne što jadnija, a Mina da se opere od nekih svoji stvari, hoće da ispadne dobra. Tako da ne mogu da se odlučim između njih dvije, ali staviću Minu, pošto sam u lošijim odnosima sa njom – dodala je Aleks.