JANJUŠ IMA NOVU DJEVOJKU? OBJAVLJENA PRVA SLIKA: Oči će vam stati kad vidite o kome se radi

Maji neće biti svejedno?

Marko Janjušević Janjuš je nakon diskvalifikacije iz rijalitija “Zadruga” otišao kod svoje porodice, bivše supruge Ene i kćerke Krune, gdje provodi svoje slobodno vrijeme i uživa u potpunosti.

Ipak, sa ženom se izgleda nije pomirio, što dokazuje njegov novi potez. Za vrijeme boravka u rijalitiju, javile su se varnice između njega i Sandre Čaprić.

Njih dvoje su se ipak izjašnjavali kao prijatelj i nisu željeli da uplove u odnos u “Zadruzi”. Janjušević do sada imao loša iskustva i znao je koliki teret i pritisak javnosti to nosi sa sobom, a ovaj put je želio mirnu luku. Tako su se njih dvoje dogovorili da ljubavni odnos započnu napolju.

Na svom Instagramu, Janjuš je objavio sliku sa Sandrom i na taj način stavio do znanja da su izgleda ozvaničili svoju vezu. Sandra se nije oglašavala na ovu temu, a na svom profilu je obavljivala snimke sa rođendana Milana Miloševića, na kom je, pored mnogih, pjevala i ona. Da li se pomirio sa suprugom Enom ili je započeo vezu sa Sandrom Čaprić, ostaje nam da saznamo.