KRIS ROK SE KONAČNO OGLASIO O ŠAMARU VIL SMITA: Nakon skandala poručio ove riječi

Kris Rok se napokon oglasio povodom skandala na Oskaru.

Kris Rok je dočekan ovacijama dok je u srijedu uveče izlazio na scenu u Bostonu na svom prvom nastupu otkako ga je Vil Smit ošamario na dodjeli Oskara. Tom prilikom Rok je upitao publiku: “Pa, kakav je bio vaš vikend” – prije nego što im je rekao da ne namerava da se pozabavi incidentom jer “još uvijek procesuira šta se dogodilo”.

“Nemam šta da kažem o tome, pa ako ste došli zbog toga… Još obrađujem šta se dogodilo, pa ću u nekom trenutku pričati o tom s***u“, rekao je Rok.

Rok je rekao publici da će, kada se konačno pozabavi incidentom, “biti ozbiljan”. “Biće smiješno, ali sada ću ispričati neke viceve”, naglasio je Rok.

Jedan čovjek je izbače iz emisije nakon što je neko povikao “Vil Smit”. Rok je na ovo samo pitao publiku: “Da li će ovako proći ova emisija?”

Nedugo prije emisije pojavilo se da je od Smita zatraženo da napusti dodele Oskara u Los Anđelesu nakon što je udario Roka, ali je odbio, kažu u Akademiji.

“Gospodin Smit je zamoljen da napusti ceremoniju i on je to odbio, ali takođe priznajemo da smo mogli drugačije da riješimo situaciju“, rekli su u saopštenju

Guverneri Akademije rekli su da su pokrenuli disciplinski postupak protiv glumca.

Kažu da je prekršio pravila protiv “neprikladnog fizičkog kontakta, uvrjedljivog ili prijetećeg ponašanja i ugrožavanja integriteta Akademije”.

Glumac bi mogao da bude suspendovan ili izbačen sa Akademije kada se sljedeći put bude raspravljano o ovome na sastanku 18. aprila.

Sa publikom koja je predala svoje mobilne telefone prije početka emisije, bivša zvezda “Saturday Night Live” dočekana je dugim ovacijama dok je izlazio na binu i zahvaljivao im se na podršci.

Međutim, kako je Rok ugasio svaku nadu da će pričati viceve i šale o šamaru, prokomentarisao je svoj život uopšte, rekavši da “osim nekih čudnih stvari, život je sada prilično dobar”.

Publika se smijala, znajući tačno na šta se odnose “čudne stvari”.