MATEJA PROVEO VRIJEME SA MINOM VRBAŠKI, PA USLIJEDIO HLADAN TUŠ ZA NJU: Haos u rijalitiju, ANĐELA SE GUŠI U SUZAMA

Mateja Matijević otvorio je dušu nakon noći provedene u krevetu s Minom Vrbaški.

– Ja sam čuo da je doktorka Mina završila kod tebe u krevetu, tačnije medicinska sestra – rekao je Car.

– To sa Minom nije strano, mi smo imali nešto na početku Zadruge 3, imali smo avantruricu. Bila je top noć, pozdrav i za Andreanu Čekić i za Pavla Dejanića i Dj Neba naravno – rekao je Mateja.

– Moram da kažem da sam ja ozbiljna konjina kada je situacija sa Anđelom u pitanju. Mene je Mina oduševila kada mi je donijela tortu u krevet. Nije se desilo ništa, samo smo se ljubili, ja sam čist, a i ona iako je ušla zbog Mensura – rekao je Mateja.

– Da li bi dao prostora da uđete u vezu – upitao je Ša.

– Ma mi ćemo se družiti, ja sam neko ko nije spreman za vezu. Ne bih ulazio ni u neke zajebancije. Vjerujem da Mina zaslužuje i mnogo više. ali takođe mislim da ni ona nije za vezu. Mislim da je to bilo drugarski. Desilo se to što se desilo, mi se gotivimo, dopadamo, pa ono šta bude – govorio je Mateja.

– Mene zanima da mi kažeš o Anđeli, šta se dešava? – uptao je Car.

– Ja ne zaslužujem Anđelu, ja nisam čist glavom, a naš odnos smo završili pre mesec dana. Ona je spremana za mnoge stvari, a ja nisam spreman za to. Pričao sam sa njom prije 15-ak minuta o Zadrugoviziji. – rekao je Mateja i priznao da je na taj način provjeravao da li je Anđela ljuta na njega.

– Mina ili Anđela – upitao je Car.

– Ne bih odogovorio, ali pošto moram Anđela, nju moram da izdvojim – odgovorio je Mateja.

Dok je Mateja bio u radiju, Anđela je sve vrijeme plakala.