MIĆA UPAO U EMISIJU, OTKRIO ŠTA JE DALILA SINOĆ URADILA: Ovo niko nije vidio, RAZOTKRIVENA!

Lepi Mića bio je naredni gost kod Nenada Aleksića Ša u radio emisiji Amnezija. Bez dlake na jeziku, prokomentarisao je sinoćni sukob koji se dogodio između Dina Dizdarevića, Filipa Cara i Mikija Đuričića.

Kako bi prokomentarisao sinoćna dešavanja i prijateljstvo između zadrugara? – pitao je Nenad.

 – Ne razumijem ova današnja prijateljstva, koja nemaju veze sa vezom. Da se razumijemo, sinoćni sukob bio je grozan i nikome ne priliči. Smatram da se ništa ne bi dogodilo da se Dalila nije umiješala u sukob Cara i Dina, kasnije je sve otišlo predaleko. Nemoj da se lažemo, stvari su jasne. Car je tražio od Dina da pita di-džeja da promeni muziku, što je on i uradio, a onda ga je napao bez ikakvog razloga. Kada je Dalila skočila na njega, umiješao se Miki koji ga je branio. Ona je vidjela šta je uradila, ali je bilo kasno. Sukob Dina i Cara nema nikakvu težinu, to bi se završilo za pet minuta, da se ona nije umiješala. Vjerujem da nije namjerno, ali ispalo je kako je ispalo. Ja sam ih prvi smirivao i govorio da su sve u pravu, ali stvari moraju biti jasne. Dino i Car nisu pijana priča, to je nešto sasvim drugo. Mislim da će ovaj sukob biti jako štetan po njih. Smatram da Dina treba da ostave na miru i ne tresu ku*ac na njega, pa ne može biti on kriv za sve. Ja kao neko ko je iskusan, vidim malo bolje stvari – govorio je Mića.

– Svaka ti je kao Njegoševa – ubacila se Irma i pohvalila pjevača.

Ovdje postoje određene grupacije, vidimo jasno ko se ovde sa kim druži. Jasno je kakva su prijateljstva ovde, vidjeli smo sinoć. Čuli smo razgovor, prebacivanje svega što je neko uradio za svog druga… Da slušaju mene malo više, ne bi imali problem. Tuča je ružna, zabranjena je i ne sme da postoji. Gospodo draga, zaboravite konfikte fizičke prirode, ovde postoje samo verbalni sukobi. To nije nikakvo rješenje. Ja govorim kao neko sa strane i neko ko je dugo ovdje, to je mojo ugao gledanja. Car sinoć je bio prirodni Car, to je njegovo ponašanje, impulsivno i ludački… Nije to ništa novo. Za neke stvari moramo da budemo realni i ono od sinoć ne treba da se ponavlja. Miki je pukao jer smatra da je Filipovo ponašanje prevazišlo svaku granicu, to što radi Car to niko nikada nije radio. Njemu treba pomoći da se vrati na pravi put, jasno mi je da je on NN lice koje je ušlo u celu ovu priču i da se pogubio, ali mora tome da dođe kraj… To je moje viđenje, nisam ništa drugo rekao… – nastavio je Mića.