OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ, JASNA PORUKA ZA DALILU I CARA: Evo šta im je poručila, SPREMA SE HAOS

Maja Marinković se oglasila za medije nakon nedavnog sukoba Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Iako više nije dio rijalitija, mnogi je pominju skoro svakodnevno.

– Prokomentarisaću isključivo jer sam pitana. Već sam navikla da im budem glavna tema svakodnevno. Ona je svjesna da sam ja tamo, da on nju ne bi ni pogledao. Ona mu dođe kao utješna nagrada. Svjesna je toga da sam mu i dalje u glavi i to nju najviše boli, iako su oni iz moje odavno izašli. Mora da shvati, iako se trudi da oponaša mene u određenim situacijama, ne ide joj. Jako je smiješna, ipak mora da shvati da sam ja jedna i da uzalud pokušava. Toliko o toj temi – rekla je Maja za “Pink.rs”.

Na posljednjim nominacijama, gde su zadrugari birali između Aleksandre Nikolić i Janjuša, Sanja Grujić je istakla da bivši košarkaš često pominje Maju kako bi je dozvao u “Zadrugu”.

Inače, on je u emisiji “Pitanja gledalaca” izjavio da smatra da je Maja najzgodnija takmičarka koja se ikada pojavila u “Zadruzi”. Sada je Marinkovićeva prokomentarisala i ovo.

– Sanja je sve u pravu što je rekla, ništa ja tu ne bih ni dodala, ni oduzela, svaka joj je na mjestu – istakla je Maja i dodala:

– A to što je Janjuš rekao da sam najzgodnija, to je činjenica, konačno da i on kaže istinu – zaključuje Marinkovićeva za pomenute medije.