OTKRIO PRAVO LICE DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Konačna ISTINA o RAZDORU između njih DVOJICE

Bivši zadrugar i fudbaler Lazar Jeremić bio je poznat nakon rijalitija “Zadruga” da je u dobrim odnosima sa Davidom Dragojevićem. Njih dvojica se nisu odvajali uopšte, putovali su zajedno, provodili vrijeme i dane u istom društvu, a onda se preko noći sve preokrenulo. 

Dosta se spekulisalo zbog čega Lazar i David više ne govore i zbog čega nisu dobri, a odgovor je veoma prost, razdor je napravila Ana Korać. Davidova bivša imala je super odnos sa Jeremićem, što je njemu smetalo, a Jeremić je sada otkriva za gorepomenuti portal šta se zapravo desilo.

david

– Ne čujemo se više, bili smo 24 sata zajedno, neke stvari su se izdešavale! On je bio kod mene, plakao kao kiša sedam dana, bio je tu non stop, kad je izašla, bili smo non stop zajedno. Ja sam sa Anom stvarno dobar, dugo, i iz čista mira, sjedimo, nešto, Ana mi je javila sve, on mi je rekao da bude sve normalno, Ana u svom stilu, ona je takva, voli da ispoštuje sve, ja sam snimao s prozora, baloni, gluposti, mi smo pričali, tu sam saznao neke stvari, koje su bile kontra od onoga što je on pričao. Ali su tu bili ljudi neki sa nama, pričali su mi neke stvari, koje sam se ja pravio da ne vidim! Iz nebitne priče smo došli do te teme. On je to shvatio drugačije i vjerovarno mu je bilo glupo da mi se javi! – govori Jeremić.