OTKRIVENO ŠTA DALILA I CAR RADE TOLIKO DUGO VAN ZADRUGE: Umiješana i produkcija, objavljen video koji sve dokazuje

Osman Karić progovorio o bjekstvu Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Nakon što su Dalila Dragojević i Filip Car pokušali da pobjegnu sa imanja i tom prilikom zaradili jezivo paprenu kaznu, oglasio se i rijaliti tata Osman Karić, koji je u svom stilu prokomentarisao njihovu već odavno provaljenu igru. Već nedeljama unazad Dalila i Car pokušavaju da glume silu, pokušavajući da nadmudre produkciju, ali im to svakako ne uspijeva.

Osman je objavio na Instagram profilu video na kojem se vidi njihov bijeg, pa ih potkačio žestokim riječima, koje će ih sigurno zaboljeti kada budu vidjeli.

– Radi ovo svjesno, kroz ogradu sad prolazi, malo joj je tijesno. Njega nagovorila, oči lažno mu otvorila, a ustvari zatvorila. Njega lažno tiješi, hoće da ga riješi. Sad joj više nije bitan, razgovor joj jako hitan! Hoće da ucjenjuje, traži bolje uslove, voli mala vruće tijesto, hoce prvo mjesto – napisao je Osman, pa dodao:

– Nisam neko ko likuje kada su kazne u pitanju, čak mi dođe i žao. Ali se ova djevojka mnogo zaigrala u svojoj igri i lažima koje iznosi. Naravoučenije, kada pomisliš da si bitan, ti si samo igračka u rukama bitnijih – dodao je on.

 

635076-359448-screenshot-113-orig-iff