POSLAO PORUKU MILICI I ŽELJKU, A NJIHOVA REAKCIJA JE ŠOK: Janjuš otkrio sve o namještenoj diskvalifikaciji

Ovo je istina.

 Marko Janjušević Janjuš oglasio se na Instagram profilu nakon njegove diskvalifikacije iz rijalitija ,,Zadruga 5”. Janjuš je neko ko je izuzetno aktivan na društvenim mrežama van rijalitija, a njegov humor je nadaleko poznat.

Mnogi su se pitali zbog čega je Janjuš diskvalifikovan, šta se desilo, pa se tako brzo sve promijenilo, a on je sada na Instagramu progovorio o svemu. Na Instagram storiju Janjušević je objavio status u kom je otkrio sve šta se desilo.

– Hvala svima koji ste me javno i tajno podržavali svih ovih mjeseci, jednostavno dosta poruka dobijam da li je namješteno što sam izašao i da li su me izbacili namjerno, iskreno ću odgovoriti za moj dolazak sam sam odlučio i sam sam kriv, što se tiče produkcije i ove sezone za njih ne mogu da kažem jednu ružnu riječ, kakvi su bili prema meni… Mogu samo najbolje, iskreno je tako. Sam sam kriv i to je to… Žao mi je zbog vas, jer stvarno ne mogu da vjerujem koliko ljudi me voli i koliko je podrška moja bila za mene, ali to je život, idemo dalje – napisao je Janjuš na Instagramu.

360852-janjus-orig