SA PINKA ZVANIČNO NAJAVILI – VEČERAS SAZNAJEMO POBJEDNIKA: Svi Zadrugari napuštaju Bijelu kuću

Većina zadrugara je dugo čekala svojih pet minuta na sceni, kako bi pokazala svoje talente i pred milionima se ispromovisala u najboljem svjetlu

Veliki šef je obradovao i zadrugare i milionski auditorijum najgledanije televizije PINK, kada je doneo odluku da se još jedna, nezaboravna “Zadrugovizija” odži večeras u velelepnom studiju u Šimanovcima.

Većina zadrugara je dugo čekala svojih pet minuta na sceni, kako bi pokazala svoje talente i pred milionima se ispromovisala u najboljem svjetlu. To će im večeras i biti omogućeno.

Međutim, ova ”Zadrugovizija” se po mnogo čemu razlikuje od prethodnih. Parove koji nastupaju su upravo birali gledaoci i izabrali najinteresantnije spojeve koji će milione gledalaca zabavljati do ranih jutarnjih časova.

U proljetnoj “Zadrugoviziji” najspektakularnije sezone Zadruge do sada, gledaoce očekuje pravi šou. Veliki hitovi u izvedbi vaših omiljenih zadrugara, koreografije, kostimi, laseri, specijalni evekti i više nego aktuelni žiri, učiniće da se noć koja je pred nama dugo pamti.

Poslije “Zadrugovizije” ništa neće biti istio, budući da nas očekuje pravi šou i razna suočavanja koja gledaoci ne mogu ni da naslute. Veliki šef je spremio pregršt iznenađenja za sve, a zadrugari su se marljivo spremali cijele sedmice, kako bi večeras zablistali i na sceni dali svoj maksimum. Bit će ovo duga, ali uzbudljiva noć za sve ljubitelje dobre zabave, drame i tenzije.