SHVATILA SAM DA NE MOGU BEZ NJEGA: Miljana Kulić ŠOKIRALA SVE – Izabrala između Zole i Bebice

Svi je nijemo saslušali!

Miljana Kulić riješila je da se obrati svojim cimerima i gledaocima povodom njenog odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem, a potom glasala za osobe koje su najkoristoljubivije.

– Večeras ću reći šta sam htjela da postignem time što sam radila ovde. Ja najbolje znam kako da zaustavim priče. Nenad od mene nema korist nijednu moguću. Samo ga napadajte i mene. Jasno se zna ko je sa kim godinama iz koristi. Shvatila sam da ne mogu bez Nenada, da ga ne bih dovodila u neprijatne situacije neću ni da pominjem osobu. Ovde su mi ljudi toliko bezlični, nemam ni komunikaciju sa njima. Od ponedeljka se posvećujem komentarisanju ljubavnim odnosima, neće više budale komentarisati mene. Koristoljubiva osoba broj jedan je Mateja, znao je da je Anđela zaljubljena u njega, sve vrijeme je koristio njene emocije. To se ustanovilo i u odnosu sa Tarom. Bez obzira, koliko ja bila loša sa Tarom, meni je odvratna i imam najgore mišljenje o njoj, ali kad je Mateja izašao, rekla sam: “Koliki je ovaj čovjek folirant”. I sam je priznao da ga je Tara ubeijdila da uđe u odnos. Anđeli vjerujem sve, vidi se da je zaljubljena, da je žrtvovala sve za taj odnos. Sedam mjeseci joj daje lažnu nadu. Broj jedan, Mateja Matijević – pričala je Miljana, pa nastavila:

– Broj jedan je Mateja, broj dva je Đedović. Moram njega da navedem. Iz ličnog iskustva znam da je koristio situaciju. Dolazio je kod nas u apartman da mu kuhamo, mislila sam da je naš sukob stavljen pod tepih. Stvarno mi nije bio plan da ga udarim, bubica ga je pogodila u glavu. Iskoristio je naše povjerenje, ispao pametniji od nas. Ja sam mislila da nema lošu namjeru. Imala sam najljepšu moguću namjeru – istakla je Kulićeva.

– Poslije se pitate što se ja raspravljam sa Đedovićem – dobacio je Dejan.

– Eto, Đedović i treća osoba, dvoumim se između Milice i MC Aleks. MC Aleks je broj tri. Mama i tata, ne sekirajte se, nisam budala – poručila je Miljana.