ŠOK! DALILA OTKRILA ŠTA JOJ JE REKAO OTAC FILIPA CARA: On samo napustio Bijelu kuću, OPET ĆE JE KAZNITI ZBOG IZNOŠENJA INFORMACIJA?

Nije više mogao da podnese.

Dalila Dragojević i Filip Car ponovo su raskinuli, a u toku jučerašnjeg dana je uslijedila još jedna u nizu brutalnih svađa. Njih dvoje su urlali jedno na drugo preko crnog stola, a Dalila je potom počela da iznosi informacije koje joj je, kako pišu fanovi, Car rekao u pojverenju.

– Rekao mi tvoj tata, eto – rekla je Dalila, dok je Car gledao šokirano.

– Kad ti spomeneš mog oca, odmah ću i ja tvog. Dosta je bilo više, dosta sam te trpela – vikala je ona.

– Beži na psihijatriju ženo, ti nisi normalna – poručio joj je Car, a onda je Dalila izrekla nešto što je podiglo veliku prašinu na društvenim mrežama.

– Ja na psihijatriju? Pa ti si bio u zatvorskoj ludnici, a ne ja! Ne u bolnici, nego u zatvorskoj ludnici! Znaš kad zatvorenika ne mogu da strpaju u zatvor, pa ga pošalju u ludnicu, na psihijatriju – rekla je ona, a na mrežama se može pročitati da joj je ove informacije zaista rekao Car kada su bili u dobrim odnosima, i da je to podijelio sa njom u povjerenju.

Filip nakon ovih optužbi nije htio više da se upušta u raspravu, pa je samo napustio Bijelu kuću.

Podsjetimo, Dalila je nedavno kažnjena u iznosu od čak milion dinara zbog iznošenja neistinitih informacija na račun produkcije i vrijeđanja čelnika televizije. Ona se nakon toga javno izvinila, ali izgleda da u svađama sa bivšim dečkom ne može da se suzdrži.