ŠOK NA POČETKU EMISIJE – POMIRENJE FILIPA I DALILA: Dragojevićka odlučila da pređe preko svih uvreda?!

Šok!

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Filipa Cara.

Da li si uopšte volio Dalilu – glasilo je pitanje.

Ne zanima me, nisam viduo sestru dvije godine, danas joj je rođendan, najiskrenije mi nije ni u malom mozgu. Više nemam potrebu ni da je uvrijedim. Više ne može da me isprovocira – odgovorio je Car.

U njihovoj raspravi se vidi da tu ima emocijam, gori tu vatra. Oni su se poslije žučnih rasprava mirili, Car mi je rekao prije 10 dana da je tek sada voli… Oni su ozbiljne riječi rekli jedno drugom, i prelazili preko toga – rekao je Lepi MIća.

Ja stojim pri svom stavu da me nikada nije volio, to je dokazao iz odnosa u odnos kad je uskakao u druge kreveta. Mi smo jutros ušli u raspravu jer je Matori rekao da joj ja nisam prijatelj. On želi da okrene ljude koji me vole protiv mene. Priča ljudima da sam ja loša i zla. Što se tiče kreveta, on je stao pored i prozvao me, ja sam mu rekla da li hoće da me poljubi, on kao:”Ne, ne”. Ja znam kako je to bilo, a to što drugi pričaju druge teorije to je njihovo, sve mi je postalo prejadno. Ovo što priča sada da sam mu se zgadila, ja to vjerujem, vjerujem da me nikada nije gledao posebnim očima… Ja se više neću miriti sa njim, drugi put sam mu prešla preko nekih stvari, ali više ne. On je moj najveći neprijatelj. To nikad nije bila ljubav – pričala je Dalila.

Ona mene žacne i ja se iznerviram. Ja sam pričao sa Đedovićem o njoj, živeli smo 7 meseci ovde, ja ću da komentarišem jer se osećam prozvano. Danas mi je težak dan jer mi je sestri rođendan. Ja kada upalim mod rasprave ja mogu to da radim tri sata – pričao je Car.

Ja mislim da ništa nije rješeno ovde, pustiću da to tako prođe i ja mislim da ne bi ulazili u raspravu da nema emocija – rekao je Anđelo.

Ne, ovo nije ljubav, niko u to ne može da me ubedi, ja se ne slažem sa tvojim mišljenjem – ubacila se Dalila.

On je tebi svašta uradio, ulazi u odnos bez emocija, on je takav – završio je Anđelo.

On je prije deset dana rekao da ima emocije prema tebi. Ti si njega pustila da vodi vezu, ti si sama rekla da si se klela na vezu – ubacio se Lepi Mića.

Ja sam rekla da do rasprave mora da dođe, ali samo da ne dođe do ružnih reči – rekla je Dalila.

Kada mi Car odlučio da ne govori ništa sedam dana, onda ne bi ni ona – rekao je Anđelo.

Ja se sjećam da je ona rekla da sam ja budala jer sam rekal da će se pomiriti i pomirili se sutra dan, ona kaže oprostila mu dva puta, ne nego sto dva puta. Neko posle Maje i Sanje moe da verujem da ćetee da se pomirite, ali ja mislim da vi i dalje osećate nešto jedno prema drugom – rekla je Sandra Rešić.

On priča da je ravnodušan, a ne ja – rekla je Dalila.

Mi kao Dalilini prijatelji smo stajali ovde sa njom kada joj je bilo najteže, ali mi smo izgubili kredibilitet jer je sto puta prešla preko svoje riječi. Mi kada smo rekli da nije ljubav, nego ona je negirala, lagali su sami sebe – ubacila se Matora.