ŠOK ZA SVE, POMIRILI SE JANJUŠ I MAJA: Evo kako su ih otkrili i gdje su viđeni

Nakon što je zbog ćerke Krune i bivše žene Ene, za kojom je navodno patio, Marko Janjušević Janjuš preskočio kapiju i pobjegao iz Zadruge, mnogi su očekivali da će s njom izgladiti odnosi obnoviti bračne zavjete.

Budući da je košarkaš pravo iz Šimanovaca odjurio u školu po svoju jedinicu, a potom proveo dan s njenom majkom, sve je ukazivalo na to da je pomirenje bivših supružnika na pomolu.

Međutim, čini se da kada padne mrak i al*ohol uđe u krv Janjušu, jedina žena koju zove i s kojom želi da bude je Maja Marinković. Upravo ona zbog koje ga je žena i ostavila. Dvoje bivših ljubavnika se navodno pomirilo, i ne samo to, oni su se pojavili na jednom beogradskom splavu, gdje su navodno naočigled svih prisutnih razmjenjivali nježnosti i poljupce.

– Maja i Janjuš su proteklog vikenda bili na poznatom splavu u Beogradu, gdje su se provodili do ranih jutarnjih sati. Došli su poslije ponoći i bili su u malo većem društvu da ne bi skretali pažnju na sebe i da ne bi bilo očigledno da su se pomirili – ispričao je izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Kako je izvor rekao, njih dvoje su najpre seli odvojeno, ali su se vrlo brzo spojili u jedan separe.

– Posle par tura pića opustili su se svi prisutni, ali i Janjuš i Maja, koji su ne mareći za poglede radoznalih gostiju na splavu počeli da se ljube i grle, te prisno igraju uz pjesme koje su ih pogađale. Janjuš je svojoj dragoj čak poručio par numera Ace Pejovića i svaku je pjevao gledajući je direktno u oči i nazdravljajući joj – ispričao je izvor!

Od bliskih prijatelja bivše zadrugarke da ovo nije bio prvi susret bivših sadašnjih ljubavnika, te da se on desio navodno nekoliko dana ranije.

– Maja i Janjuš su se vidjeli prije splava u Etno-selu nadomak Beograda gdje Janjuš boravi, i tamo su sami i u miru porazgovarali o svemu, te odlučili da svojoj ljubavi navodno daju još jednu šansu. Zasad će njih dvoje biti u tajnoj vezi, a za kasnije će vidjeti – ispričao je izvor blizak ovom paru! Par je bio nedostupan za komentar.