SVE SE SAZNALO: Dalila ponovo mijenjala ugovor, prvo PRODALA BRAK za 10.000 eura, a sada se VRATILA CARU za PAPRENU cifru!

Dalila Mujić sve radi za pare. Ona je zbog novca uništila svoj petogodišnji brak sa Dejanom Dragojevićem, za šta je dobila 10.000 eura na ugovoreni honorar, a sada je, kako saznajemo, ponovo sklopila dogovor s produkcijom o nadoknadi ako se pomiri s Filipom Carem. Zbog toga je obnovila svoju vezu sa ljubavnikom, ali se po starom u njihovom odnosu dešavaju turbulencije i žesoke svađe, vređanja i pljuvanje, preko čega Mujićka prešla. Oni koji su upoznati u njeno kalkulisanje, kažu da im je sada i jasno zbog čega se Caru uvijek vrati.

– Kratko ću ispričati kako se to dogodilo prvi put. Kada je Dalila vidjela da ima prođu kod Cara i da su krenuli pogledi ona je tražila razgovor sa produkcijom. Brzo su je izveli, jasno im je bilo šta ona hoće. Tada je prvi put tražila novi ugovor i veće pare, a zauzvrat je obećala da će da digne gledanost rijalitija jer će javno prevartiri muža koji spava sa njom u krevetu. Bila je dva sata u kancelariji, dogovor je pao i eto poslije par dana Dejan lomi glavu dok ona ima odnose sa Filipom maltene na njegove oči. Znam da smo svi komentarisali da je je to svesno uradila zbog 10.000 eura. To je sve prošlo, Maja Marinković j eušla u rijaliti, Car joj se vratio, a Dalila jeostala sama. Počela je da se približava Dejanu, radili su na pomirenju, ali je i to propalo. Tada je u bubicu često tražila razgovor s produkcijom, svima je jasno zbog čega – započeo je razgovor naš izvor i nastavio:

– Dalila je jako sujetna. Smatrala je da je Majin ulazak udarac na nju. Pošto je Marinkovićka imala ispade koji su svima dobro poznati, diskvalifikovana je, a Mujićka je već tada skovala plan. Ovoga puta dugo je čekala da je produkcija primi da razgovaraju, danima joj niko nije davao odgovor i konačno je izašla. Sedela je više od pet sati u kancelariji sa ljudima iz produkcije. Skovala je plan kako Dejana da uništi, a ona finansijski da profitira. Znam da je tražila abnormalnu cifru para, svi smo se krstili, ali na moje veliko iznenađenje uspjela je da uzme još oko 15.000 eira da bi se pomirila sa Filipom i sada je opet priča na njoj – objasnio je izvor koji ističe da je Mujićka za dve promjene ugovora zaradila 25.000 eura.

– Sve u svemu Dalila je dva puta mijenjala ugovor i time profitirala najmanje 25.000 eura, plus njeni honorari koje je dogovorila prošlog ljeta – zaključio je dobro obavješten izvor.