TENZIJA DOSTIGLA VRHUNAC! BUKTI RAT DALILE I ANĐELE: Sasule sve jedna drugoj u lice, HAOS

Šokantno!

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Anđelo Ranković dao je reč Lepom Mići koji je komentarisao prijateljski odnos Dalile Dragojević i Anđele Đuričić:

-Čekaš pitanje da bi raskinula prijateljstvo, to je rijaliti igrač – rekla je Dalila.

-Ja vam predlažem da pijete kafu sa Mimom, ja ću da prođem i da vam mahnem. Mene će oženiti samo neko ko me bude vrijedan, a to je neki dragulj koji se ne nalazi ovde. Dama se ne rađa, dama se postiže – rekla je Anđela.

– Svaka djevojka ima pravo da ima o sebi visoko mišljenje. Meni je drago što je ovo dokaz da nikada nisu bili prijateljice. One su rekla da je njihovo prijateljstvo bilo farsa. One će i dalje imati komunikaciju na ovaj način. Meni bi bilo jako nezgodno da se meni udvara djevojka mog prijatelja – rekao je Lepi Mića.

– Ona ni jednog trenutka nije prestala da priča sa Filipom i radila sve što ja nisam radila sa Mateja. Svaki put je prihvatala komplimente i smijala se ne iste. Preko mene nećeš igrati rijaliti. Kada bdue bilo pitanje, Dalila neće odgovarati. Ja i dalje stojim iza toga da je nenormnalno da ti prihavtaš našem svijetu. Mora da postoji neka pozadina toga. Neće niko da me ubijedi da sam bila loša, neće me niko ubijediti da sam se ogriješila o ovu djevojku – rekla je Dalila.

-Kad nemaš argumente onda sjedi – odbrusila je Anđela.

– Anđela je profi lažov i folirant. I to je tako, njoj svi vjeruju a meni niko ne vjeruje. Ono što onda izgovori, njoj se vjeruje, meni ne. Ja ne mogu tebe očima da gledam – rekao je Mateja.