ŽENI SE MLADEN VULETIĆ, EVO KAKO IZGLEDA POZIVNICA ZA VJENČANJE: Oglasila se i mladenka

Približilo se!

Bivša učesnica “Zadruge” i voditeljka televizije “Red” Jelena Pešić ovog vikenda staje na ludi kamen! Pešićeva, koja je već nekoliko mjeseci u blagoslovenom stanju, riješila je da se na večnu ljubav zavjetuje svom izabraniku Mladenu Vuletiću, koji je presrećan što će ove godine postati otac.

Kako saznajemo, gala svadbeno veselje održaće se u subotu, 2. aprila u jednom poznatom restoranu na Voždovcu, gdje će se sat vremena nakon skupa svatova održati građansko vjenčanje. Jelena i Mladen poslali su odavno pozivnice svojim rođacima, prijateljima i poslovnim saradnicama, za koje su poželjeli da njima uveličaju ovaj dan.

-Jelena i Mladen vas pozivaju da svojim prisustvom uveličate jedan od najlepših dana u njihovom životu. Hvala što ste sa nama u trenutku kada počinje naše zajedničko životno putovanje – piše u pozivnici.

Podsjetimo, Jelena je prije dva mjeseca za Pink.rs podelila svoje planove i otkrila kada će biti obavljeno crkveno vjenčanje.

-Udajem se za čovjeka kog volim i koji me voli, nosim njegovo dijete! Crkveno vjenčanje ćemo obaviti u maju, poslije posta. Planirali smo da se uzmemo ovog proleća i pre nego što sam saznala da sam trudna. Nije me verio, ali smo pričali o zajedničkom životu, o svadbi… Bio je kod mojih kući, mojima je sapštio da sam trudna na dan Božića. Tata je zaplakao, mama isto… Svi su presrećni, svi mi titraju, brane mi da pušim.