OVO SE ČEKALO! DEJAN DAO BUDŽETE DALILI I CARU: A onda otkrio veliku tajnu FILIPA CARA – DALILA SKOČILA OD ŠOKA, ZAR OVAKO DA SAZNAM?!

Dejan Dragojević, nastavio je sa Podjelom budžeta, pa se obratio Neveni Savić.

Nevena, mali budžet, ne komuniciramo ništa specijalno. Mislim da pokušava Zolu da navuče na tanak led, ali se on ne da jer je on prošao sito i rešeto u tim odnosima. Mislim da mnoge stvari radi na silu i da ti to ne treba. Smatram da si neiskrena u tim ljubavnim odnosima, prvo Janjuš, sada Zola… – govorio je Dejan.
Svakako imaš prava da imaš svoje mišljenje, ako sam ja žrtva što sam zaplakala zbog njega onda okej. Biću glumica kada izađem odavde – dodala je Savićeva.
Razmišlja šta će reći, što je sasvim i normalno, tu se vidi umijeće. Sanja mali budžet – dodao je Dragojević.

Mali budžet za Dalilu i Cara, glupo je i komentarisati. Reći ću kratko, ono od malo pre što si rekao za moju djevojku, nije u redu, ja joj neću stavljati okove. Da li ćeš ti prići i dati joj čačkalicu to je tvoje, ali smatram da se to ne radi. Sa Janjušem sam imao najbolju moguću sprdnju ovdje, ali kad sam krenuo sa njom sve je prestalo. Ono što je bilo u ekonomskom je bilo kada nismo bili u vezi, ali sada jesmo i ja sve pratim. Pustiću uvijek, da bi video šta ona radi, kako bi procijenio budućnost sa njom. Sa Janjušem nakon toga nikada ništa loše nisam osjetio. Ja imam pravo da se družim i sprdam sa njom, ona ne, jer je to potpuno prirodno. Tako da, smatram da si neiskren. Juče si rekao da je Dalila bila muško u našoj vezi, ali ne bila je samo poštovana i cijenjena, jer je prije toga bila prebijena i uništena. Iz tih razloga nisam imao potrebu da budem ta vrsta muškarčine… Provlači se to, da li sama ja pi*ka, ali ja jednostavno ne mogu da pljujem žensko ili da vrijeđam. To što sam ja dozvolio da se neko ističe, to je ono što me je i dovelo dovde. Sada sam sebi na prvom mjestu, porodica i prijatelja. Bolje niste ni zaslužili, prosto me i ne interesujete – govorio je Dejan.

Nema potrebe da dobacuješ, ti si unikat, napravila si od sebe brend i svaka ti čast na tome. Ja sam odabrao nešto drugo i drago mi je da sam se spasio tog unikata. Bolje da budem sa nekim koga će probati da oskrnave, ali da bude bar kako treba – dodao je Dejan.
Ja moram ovdje za stolom da saznam za čačkalicu, da sam ja to uradila, bila bih na stubu srama – vikala je Dalila.

Ja sam sa njom bio samo mjesec dana, napolju smo se vidjeli samo jednom, iskreno, mi ni ne postojimo jedno za drugo. To su gluposti. Ja sam dao Marku čačkalicu, dao sam njoj valjda zbog zuba – govorio je Car.

A ti doktor, dobročinitelj, zubar, doktor – vikala je Dalila.

Ove vaše svađe su bolesne, kakva je ovo rasprava? – dobacio je Karić.

Meni bi se ovo surovo zamjerilo! – nastavila je Dragojevićka.

Šta god da si mi zamjerila, morala si to da uradiš sa strane a ne za crnim stolom da urlaš kao
krava. Ja sam priznao da sam možda pogriješio i da sam možda trebao drugačije – rekao je Car.

Ja sam krava? – vikala je Dalila.

Nemoj me izluđivati i dovoditi me do ludila! Stani malo krvavu ti majku je*em! Nemojte me dovoditi do ludila! Nemojte me vrijeđati, pričajte sa mnom civilizovano i ja nikada neću vikati.