Žena samo ovako treba sa muškarcem

Žena samo ovako treba sa muškarcem

Čuveni psihoanalitičar Sigmund Frojd ostavio je u naslijeđe mnoge citate koji će vas navesti da dobro razmislite o svom odnosu sa partnerom. Pa tako je jednom prilikom dao mudar savjet ženama koji bi trebalo da usvoje kada biraju partnera sa kojim planiraju da provedu ostatak života.

„Žena ne treba da oslabi muškarca, već da ga opusti“, izjavio je jednom prilikom  čuveni psihoanalitičar ukazujući da čestu grešku većine dama koje pokušavaju da „ukrote“ partnera.

Ovo je samo jedan u nizu sjajnih Frojdovih savjeta, a konkretno govori ženama da zaborave na pokušaje da ga podstaknu da radi „velike stvari“.  Možda vaš izabranik nije spreman da „osvoji svijet“.

Brzo ćete se umoriti od stalnih pokušaja i pritiska. Potreban vam je partner koji zrači životnom energijom i koji je i sam spreman za to. Ne treba da mu govorite šta treba da uradi. On će uraditi i tri puta više, ako ne osjeća pritisak. Na vama je da ga diskretno podržite, opustite ga sitnicama, skuhate mu kafu, ponudite masažu kad vidite da je pod stresom, smatra Frojd.

Takav partner će učiniti sve što je njegovoj moći da i vi budete sretni, smatra psihoanalitičar, prenosi mondo.rs.