ALEKS PRED SVIMA REKLA ŠTA DEJAN RADI, ON POBJESNIO: Izašao iz Bijele kuće, pometnja u Zadruzi

Aleksandra Nikolić se požalila da je Dejan Dragojević guši, pa se on otvorio zadrugarima šta njemu smeta kod nje.

– Zamisli da ja pričam drugima šta mi smeta… Dao bih im oružje – zamjerio je Dejan, a Fran je zakuhao.

– Po svemu ovome što čujem sad i na šta se Aleks žali posljednjih dana, očito ona ima neki problem sa njim. Ili neku sumnju ili neki ozbiljniji problem, pa na njemu to ispoljava na drugi način. Sigurno postoji dublji problem od toga da ne može da ustane kad je on budi – smatra Fran, a potom se ubacila i Aleks.

– Ne valja kad kažem šta mi smeta, kažu raskini, šta hoćete od mene? On je kao Mensur, samo je transparentniji. Hoće ljudi da me ne napadaju, vodi računa kako se oblačim, to mene guši! – rekla je zadrugarka, nakon čega je Dejan ustao da se raspravlja.

– Tebe guši što ti želim dobro. Želim ti sve najbolje, ne radim ti ništa loše, a ti pričaš da si izgubila sebe. Izađemo napolje, prođe mjesec dana, ona sretne druga koji se ponudi da je prebaci negdje automobilom. Ja joj to prebacim, ona će da kaže da je gušim. Hoće li mi okrenuti leđa? A ovdje hoće bebu, biznis, da se uda, a guši se poslije mjesec dana… Šta sam ja, doživotni šetač? – izgorio je Dragojević, koji je potom razvalio vrata i izašao iz Bijele kuće, a ubrzo je došlo i do pomirenja.