BEBICA DOBIO INSTRUKCIJE OD MARIJE?! Macanoviću isplaniran svaki potez – spreman da ZAVRTI rijaliti

Za vijreme emisije “Pretres nedelje”, voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu o ljubavi između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice i tom prilikom dao je riječ Lazaru Čoliću Zoli.

– Bebica je rekao da ćeš ti prije njega grebati na kapiju – rekao je voditelj.

– Ne, to se neće desiti… On je posavetovan od strane njegovih roditelja, jasna mi je njegova namera, Siniša i Marija su mu rekli šta da radi. Od nje zavisi kakav ćemo odnos da imamo. Sinoć se nije desio se*s, u svakom slučaju on mene ne interesuje, a ako nastavi sa provokacijama ja palim rijaliti mod i krećem sprdnju – rekao je Zola.

– Malo pre si rekao da ćeš biti sa njom ako ona bude sa Zolom ovde? – pitao je Anđelo.

– Ako bude sa njim nećemo biti više zajedno, ako ne bude bićemo napolju – objasnio je Bebica.

– Hajde jednom reci kako stoje stvari, s tim da ja tebi ništa ne verujem. Šta ti želiš i koja je tvoje namera? – rekao je Zola.

– Meni nije dobro ceo dan danas zbog situacije koja se desila juče, nije hteo da me poljubi. Ako želi da se družimo možemo, na silu ne, ja nisam psihopata, neću dozvoliti da se iko igra sa mnom i da sebe uzdiže, a mene spušta. Što se tiče Bebice ne želim emotivni odnos, ovde ću biti sama i to je to. Molim vas da Car izađe iz izolacije, ne želim da budem tamo, najeba*u mu se majke kako znam i umem. Ovde si ženu omalovažio i pljuvao, reši svoja sr*nja, pa onda tuđa. Kada shvatiš težinu koju si uradio i rasčivijaš možeš da komentarišeš – vikala je Kulićeva.

– Težine nabijem na ku*ac. Majku mi ne spominji, Bebica i ja spavamo u izolaciji – drao se Car.