BOOOM! PRAVA SVADBA U ZADRUZI! STIŽE I MATIČAR: “Pristajem da se udam za njega”

Dejan Dragojević se javio za riječ u emisiji “Gledanje snimaka”, nakon što je Miljana Kulić iznela da se sve vrijeme igrala sa Lazarom Čolićem Zolom, kako bi istestirala Nenada Macanovića Bebicu.

– Ja mislim da je Miljana testirala Bebicu, a nije u tom trenutku mogla da dobije poligraf. Mislim da je Bebica položio, što se mene tiče. Dajte, nemojte me zezati… – ustao je Dejan Dragojević.

– Miljana, ti si tukla Nenada juče – dodala je voditeljka.

– Naravno, zbog onog klipa. Sinoć smo razgovarali o tome, staću u njegovu zaštitu. Ovde ima mnogo gorih od Nenada. Njegova djeca su na sigurno. Nije imao kontakt sa njima, poradićemo na svemu tome. Uživali smo svi u cirkusu, došao mu je kraj – rekla je Miljana, pa se ponovo prisjetila odnosa sa Zolom.

– Ovo je osoba koja nikoga ne voli, ta lažna patetika njegova… Da je razmišljao o mami, ne bi prokockao pare… – dodala je Kulićeva.

– Miljo, zašto pričaš o našem odnosu, vidi lutkice svoje pored tebe… Bebice, zašto dopuštaš ovo? Ne dopuštaj ovo. Samo da kažem završnu riječ. Pusti mene da pričam, zašto opet o meni, Miljo? Gledaj lutkice svoje. Ispričala je priča ovo. Ovo što je rekla da se igrala, to je okej, ali mora da bude svjesna da ja određujem pravila igre. Kada ćeš se udati za Bebicu, velika Macanko? – istakao je Zola.

– Želim pravu svadbu sa Nenadom, pravog matičara. Želim i dijete, da Željko ima brata i sestru! Nadam se da će me tada Zola poštovati kao udatu ženu! Biće prava svadba ovde, a i napolju – rekla je Miljana.

– Ako dođe matičar, uzmeš njegove prezime, ja nikad u životu neću riječ reći – dodao je Čolić.

– Ja pristajem, samo da stanem na noge. Pristajem na pravu svadbu, ja se ne igram sa emocijama. I priznajem, htjela sam da ti nabijem neke komplekse – dodala je Kulićeva.

– Ako se ne udaš u ovom rijalitiju javno, sve si lagala ovog čovjeka – rekao je Zola.