‘BORITE SE ZA VAŠU LJUBAV’ Lepi Mića riješio da otvori oči Dejanu i Aleksandri – EVO ŠTA TREBAJU URADITI DA BI SAČUVALI VEZU

U toku emisije “Nominacije”,zadrugari biraju između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić Aleks. Voditelj Milan Milošević dao je riječ Lepi Mića.

 

Dejan je ovde pokazao lepezu svojih karakternih osobina. Dobrotu, ali i lošu stranu, lukavnos, dvoličnost. On je takav i ponaša se kako vidi situaciju. Nekad se ponaša mudro, nekada lukavao i pametno. Doživio je to što se desilo, pokazao je i hrabrost i razumijevanje, griješio je, radio je loše stvari prema svojoj porodici. Uradio je sve loše, ali ima vremena da ispravi. Dejan kada bude shvatio gdje je pogriješio. Bilo mi je drago što sam vidio kako grli brata, majku, oca, i nadam se da će to nataviti i nakon rijalitija. Pokazuao je on mnogo toga, od prepotentnosti do nezrelosti. Bog mu je dao i pamet i ljepotu. On je ovde doživiio gašenje braka, jednu ravnu liniju, ali on je čovjek koji pokazuje dio sebe, a dio krije. Ja njemu želim sve najbolje i srećan povratak kući – rekoa je Mića o Dejanu.

Aleksandru Nikolić najbolje znam od svih, Ona ima dobru dušu, pravi je prijatelj. pokazala je da je sazrela, postala si pametnija i iskusnija djevojka. Spremna si na sve za neke stvari, ali griješiš tu. Budi iskrena, otvorena, i guraj napred. Loša riječ ostaje dugo, a tebi želim da ostaneš u rijalitiju u emocoji sa Dejanom, a vi dokažite da je to prava ljubav. Ja ću poslati Dejana, jer ne mogu da pošaljem Aleks – rekao je Mića.