CAR OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA IZMEĐU DALILE I DEJANA: Pa joj u lice sasuo sve

Au!

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

– Da li ćeš blagosloviti eventualno zbližavanje Dalile Dejanu, da li se primetio da se ona na to sprema? – glasilo je pitanje.

– Blagosloviću sve, samo da na to nisam u pitanju ja. Neka stvari mogu da progutam, neke ne mogu. Ja imam mišljenje, koje ne volim da iznosim, imao sam vizije, pa sam se osjetio kao budala. Opteretio sam se Daliliom i Dejanom, toliko da ih ja i sanjam. Ako budem pitan, volio bih da govorim kod Drveta, ne želim da ulazim u sukob. Šta je ona odlučila, to je na njoj – rekao je.

– Srećno joj na putu ka Dejanu, samo da nisam ja – govorio je Car.

– Ona je uvijek reagovala na komentare, a od nje je bilo zahtjevano da ne reaguje. Filip kaže da je ona juče poslala jasnu poruku, jer jedina osoba kojoj nije dogovarala je bio Dejan Dragojević. Meni to nije isključena opcija – rekao je Marko.

– Nemam komentar – dodao je Dejan.

– Dalila više neće ništa da komentariše. Ne komentarišem teme koje me ne interesuju – odbrusila je Dalila.

– Ja sam se pronašla u tome, sanjala sam stvari. Iskrneo poljuljaće me, ja pričam iskreno. Mi smo zajedno dva mjeseca, ja smatram da je on mene zavolio i da mi tako nešto ne bi priredio – govorila je Aleks.

– Ja nemam šta da dodam. Taj komentar juče sam rekao aleksandri da mi je zaparao uši, ali me to ne interesuje, niti postoji taj put ka meni. Ja sam rekao kod da je to moja najveća greška koja me je dozvala pameti – dodoa je Dejan