CAR POBJESNIO, DONIO KONAČNU ODLUKU: Rekao Dalili JEDNU REČENICU i izašao! ONA OSTALA NIJEMA

Dalila Dragojević i Filip Car su raspravu u vešernici priveli kraju. Nakon žestokog sukoba, on je shvatio da nema smisla da joj ponavlja iste stvari i da se ona neće promijeniti, pa je odlučio da digne ruke.

Nije se na svijetu rodio ko je mog oca uvredio – rekla je Dalila.

Boli me k*rac za tvog oca, ti si meni prva pomenula majku i sestru. Evo, ja ću otići, da vidim tvoje ponašanje – uzvratio je Car.
Svakako nećemo pričati poslije sinoć, ovo je sad da ne bismo morali sljedećeg mjeseca – rekla je ona.

pink-rs

Ja odlučujem o svemu. Tj. ne, ti si ta, ta koja manipuliše i odlučuje o svemu. Rekla si mi da momka nećeš spomenuti, ti opet. I onda me izazoveš, da bi bila žrtva – govorio je Filip.

Ti okupiš oko sebe 10 ljudi da bi pričao meni najgore, čula sam ja, nisam budala! Svuda po cijeloj kući! – rekla je Dalila.
Samo sa Đedovićem dvije riječi – govorio je Car.

Đedović, Sandra Rešić, Zola, Marko… – zamerala je ona.

Ne lupaj napamet, blefiraš. Juče sam ti rekao da ne radiš ove stvari, ne, ti hoćeš. I sve ćeš gore iz dana u dan, jer si to ti. Ostavi, nemoj da radiš to, zamolio sam te. Ja ću biti sa tobom do kraja, ako ćeš biti bolja. Ali gledaj u koju situaciju me dovodiš kontanstno. Plačeš, da bih ja osjećao grižu savesti, znam kako će da se gleda to – rekao je Filip.

Evo, ja ću napraviti da nam svima bude dobro – istakla je Dragojevićka.

Da li nam nije bilo dobro ovih dana? Dejan na svoju stranu, ti i ja na drugu. Nego ne, ti hoćeš da podbadaš. Evo, ja ću da izađem, normalno se ponašaj, ali kad plačeš, nemoj preda mnom. Evo riješeno. Opet dižem ruke, nemoj da mi priđeš – pobjesnio je Car.

Ti si digao ruke odavno – istakla je Dalila.