ČETIRI ČLANA PRODUKCIJE PRIJAVLJENA POLICIJI: Mihić je ISPRED, DRHTI – ZAHTJEVAM RAZGOVOR SA MITROVIĆEM!

Zadrugar Stefan Mihić juče je diskvalifikovan iz “Zadruge 5”. Rijaliti igrač je prvo ušao u sukob sa Miljanom Kulić i njenim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom, a potom se sukobio i sa obezbjeđenjem.

Kako se vidjelo na snimcima, članovi obezbeđenja su ga nasilno gurnuli i Stefan je pao niz stepenice, nakon čega je pobegao kroz ekonomsko dvorište, a onda je stiglo zvanično pismo produkcije u kome piše da je izbačen i da mora da plati kaznu u iznosu od 50.000 evra.

Stefan je trenutno ispred bolnice, odakle se oglasio i otkrio da mu je povređena ruka i da ne može da pomjera lakat, kao i to da su mu momci iz obezbeđenja oštetili bubnu opnu.

2984875-stefan-mihic-2-ff

– Nalazim se u bolnici u Zemun, pretrpio sam teške povrede od strane obezbjeđenja. Niste sve vidjeli, bačen sam bio na pod, imam ugruvan lakat, odranu ruku, ne mogu da pomjeram lakat. Imam i oštećenje bubne opne. Morao sam da presečem i odem iz “Zadruge”. Probio sam ogradu u ekonomskom dvorištu, sačekalo me je obezbjeđenje. Ima izveštaj u policiji, prijavio sam njih četvoricu. Napadnut sam fizički, udaren sam bio nekoliko puta. Jedan od njih je bio sa metalnom šipkom – otkrio je detalje diskvalifikovani zadrugar.

Ipak, produkciju “Zadruge” ne krivi za ovo što se desilo. Stefan ističe da oni nisu krivi, ali da želi da priča sa čelnim ljudima.

– Produkcija nije ništa kriva, oni ne znaju šta se desilo. Želim da narod vidi sve, drhtim sav,  hoću da pričam sa njima. Pomozite mi da pravda bude iznesena – zamolio je Mihić narod i potražio pomoć.

Da li će mu Željko Mitrović izaći u susret i porazgovarati sa njim, ostaje da vidimo.