CIMERI OSTALI U ŠOKU ZBOG POSLJEDNJEG POTEZA DALILE: Ovo od nje nisu očekivali, “ONA JE BOLESNA ŽENA”

CIMERI OSTALI U ŠOKU ZBOG POSLJEDNJEG POTEZA DALILE: Ovo od nje nisu očekivali, “ONA JE BOLESNA ŽENA”

Marko Đedović ispričao je Banetu Čolaku i prisutnim zadrugarima šta se jutros dogodilo između Dejana i Dalile Dragojević, pa je osuo paljbu po Dragojevićki.

– Ova budila Dejana da mu se izvinjava i da mu plače…Ma užas, klošarka jedna, muka mi je više i od nje…Plakao ovdje, ona ga udarila na strah, pa izašla odavde napolje. Probudio me je da ja odem da vidim gdje je. Ne može ni on preko noći – ispričao je Đedović.

– Opasan manipulator – rekla je Nevena.

– Se*e mi se od bezobrazluka, rijalitija i ucena. Ma*š u pi**u materinu više. To kako ona prolazi, nisu ni jedni. Meni su gledaoci jeli džigericu zbog Tare i Mateje tri mjeseca, a njoj: “Draga Dakice, imaš pravo da se zaljubiš”. Ma*š bre u pi**u materinu…Neće ona ništa da uradi kad nema publike… Još mu je rekla kao, ja mogu da te budim kad hoću – rekao je Đedović.

– Ona je bolesna žena – dobacio je Janjuš.

– On ne može sjekirom da isječe emociju, dobro postupke. Ja otišao do nje, dozivam je, ona neće sa mnom da priča, jer sa mnom nema manipulacija. Vratio sam se i rekao mu: “Lezi dole, pi**a ti materina”…Kad mu je prišla, rekao joj je da se skloni – nastavio je Đedović.

– Svaka čast – ubacio se Čolak.

– Nema smisla bre, toliko je loša, da ja reči nemam… Kad kaže da joj je teško. Pa ti si izabrala da ti bude teško, ali ovaj nije birao. Ovaj joj ništa nije uradio – rekao je Đedović.

U celokupan razgovor uključio se i Miki Đuričić, pa je Đedović nastavio.

– Provalio sam ja nju, nisam ja ovca. Kad sam mu rekao da šta mu je rekla, on je napao, a prije toga je tešio u Ekonomskom. Treba njoj Dejan, da bi vratila Caru svašta…

– Vidi, da se ona zaljubila i sve – počeo je Miki.

– Ne, nije normalno…Nama nije normalno da on nju ne voli, a normalno mu je da ona ovog voli poslije 15 dana, se*e nam se od nas. Meni je prvom on najviše kriv za nas, ali kad postaviš situaciju, ajde da ti žena uđe, da vidimo kako bi odreagovao…On je kriv za to što se miri i pravi budalu od sebe. Pa ajde mi mangupi da vidimo nas ovde – rekao je Đedović.

– Ona vidi da je on okej tako brzo, pa ne možđe to da podnese – ubacila se Sandra Rešić.