DALILA DANAS NAPALA DEJANA, OTAC HUSO SE ODMAH OGLASIO: Imao je poruku za svoju kćerku, samo kad joj jave…

DALILA DANAS NAPALA DEJANA, OTAC HUSO SE ODMAH OGLASIO: Imao je poruku za svoju kćerku, samo kad joj jave…

Huso Mujić otac Dalile Dragojević, očajan je zbog njenog današnjeg fizičkog nasilja nad mužem Dejanom Dragojevićem, pa se za “Blic” oglasio ovim povodom.

– Gore od ovoga ne može. To što moja kćerka radi je dno dna. Dejan treba i mora da se razvede od nje. Volio bi kad bi to uspeli spolja da riješe, ali ako on želi u rijalitiju razvod neka to i uradi – kazao nam je on na početku.

Telegraf.rs

– Vidim da se Car i ona stalno tuku, ali polako tek će ona dobiti batine. Ovo nije ništa. Imala je zlatnog momka pored sebe, sad joj ni ova bronza od Cara ne vrijedi. Tek će problemi u njihovom odnosu nastati. Sramota je i bruka da se takve stvari rade javno i da se tuku pred kamerama – dodao je Huso.

– Čuo sam da je imala intimne pred kamerama i vjerujte mi da sam zanijemio. Sramota me je kao oca to da uopšte komentarišem, još tako javno o tome da se hvali? Na muževljeve oči ona spava sa drugim. Sramota i bruka. Radi sve zarad popularnosti, a ne zna koliko je izgubila sve. I ono malo podrške što je imala, niko je drugi ne podržava. Trudim se da tu sramotu ne gledam – zaključuje Dalinin tata.