DALILA IZGUBILA DOSTOJANSTVO – FANOVI ZGROŽENI: Evo šta je uradila sa Carem nakon što je on bio sa Sanjom

Veza Dalile Dragojević i Filipa Cara nije uspela nakon nekoliko brodoloma, oni su pokazali kako izgleda definicija pojma “turbulentna veza”.

Za njihov odnos su mnogi u početku nazivali “kosmička ljubav” vrlo brzo je uništen brojnim svađama, vređanjima, polivanjima vodom, pljuvanjem, pominjanjem roditelja, ali i prevarom.

Dalila, koja je zbog ljubavi prema Filipu odlučila da se razvede od tadašnjeg supruga, Dejana Dragojevića, milion puta je izgovorila frazu “sa mnom ne možeš tako”, “to tamo gde si naučio”, “ja ti nisam kao tvoje bivše” i uvijek je pominjala to kako ona “ima dostojanstvo” koje “neće da gazi”.

Naime, Car je u utorak na žurci smuvao Sanju i ljubio se sa njom pred Dalilom, da bi kasnije završio sa Grujićevom u krevetu u žestokoj akciji.

Samo dan kasnije, u ranim jutarnjim časovima nakon nove ture vrijeđenja, Dalila je zvala Cara da sedne kod nje na krevet kako bi popričali. I to ne jednom, nego više puta.

Klip na kojem ga zove da razgovaraju brzo se našao na netu i postao viralan, a isto toliko brzo je naišao na osudu zbog toga što fanovi smatraju da je ovim dotakla dno.

Drugi su ubeđeni da ne postoji žena koja bi mu oprostila onakva poniženja i tri izdaje, te da Dragojevićka sve to radi zbog boljeg plasmana.

Pojavile su se mnoge teorije, ali svaka od njih ne ide u prilog Dalili.

“Koilko je ova žena dotakla dno da nema dalje”, “Ona bez njega ne postoji, zato ga zove da se pomiri sa njom”, “Jel moguce da će opet jahanje, pljuvanje, vrijeđanje?” – bili su samo neki od komentara.