DALILI KĆERKA NAPISALA PISMO? EVO ŠTA PIŠE Odmah se oglasila njena majka

Povodom tvrdnji koje su nedavno isplivale da zadrugarka Dalila Dragojević navodno ima dete oglasila se njena majka Emina Mujić.

Naime, ovih dana se priča da je Dalili navodno kćerka napisala pismo u kojem joj poručuje da je sanja svako veče i da joj nedostaje, dok je na ovu temu pričala nekadašnja učesnica “Parova” Vesna Rivas, a Emina na samom početku razgovora demantuje sve ove tvrdnje za “PulsOnline.rs”.

– Glupo je o tome uopšte i pričati. Pročitala sam u novinama da postoji Dalilina ćerka, ali to je sve laž. Demantujem sve priče vezano za Dalilinu ćerku koja ne postoji. Jedna ogromna laž. Vesna Rivas budaletina lupa gluposti, isto kao sumnja i kao navodi gluposti koje veze s vezom nemaju! Nadam se da će Dalila i ako je na sudu sa Vesnom da je tuži i sve ove koji iznose laži, pa i sama Mina Vrbaški koja je iznijela gluposti prije ulaska, a kada je ušla glumila mir i nema ništa protiv Dalile, a onda je nastao haos – priča Emina za “PulsOnline.rs” i otkriva da je fotografija na kojoj je navodno Dalilina ćerka, zapravo sama Dalila kad je bila mala.

– Sliku koju mediji puštaju u javnost i predstavljaju devojčicu na njoj kao Dalilinu ćerku je zapravo Dalila kada je bila mala. To je njena slika, a ne njene ćerke – zaključuje Emina Mujić za “PulsOnline.rs”.