DANAS SE ŽENI DALILIN BIVŠI – MLADEN VULETIĆ U SVEČANOM ODIJELU: Tek da vidite mladu, bivša Zadrugarka blista u vjenčanici

Bivši momak učesnice “Zadruge” Dalile Dragojević, Mladen Vuletić, danas ženi voditeljku “Pinkove” televizije Jelenu Pešić.

Naime, bivša zadrugarka i voditeljka jutarnjeg programa “Red” televizije (koja je dio “Pink” kompanije), Jelena Pešić, zablistala je u bijeloj vjenčanici i nije skidala osmijeh sa lice.

Njih dvoje su podijelili kratak video sa vjenčanja, gdje se vidi da je Vuletić u svečanom odijelu.

Podsjetimo, Jelena Pešić, bivša učesnmica “Zadruge” za nekoliko mjeseci postaje majka. Ona će dobiti dijete sa Mladenom Vuletićem, bivšim rijaliti učesnikom i bivšim dečkom Dalile Dragojević.

– Mladen i ja smo presretni, ali hormoni čine svoje, pa ljudima treba dosta energije sa mnom. Svaka im čast, a Mladenu posebno. Ovo je stvarno neko drugo stanje, ali sve u svemu, prelijep je osjećaj, uživam, odmaram – rekla je nedavno Jelena i dodala:

– Nas dvoje se toliko radujemo svakom odlasku kod ljekara, jer tada čujemo otkucaje bebinog srca, vidimo kako napreduje. Osjećaj je vanvremenski i neopisiv.

Nedavno je progovorila i o svadbi za domaće medije.

– Mi volimo da se viđamo sa društvom, familijom, kumovima, pa samim tim želimo da svi oni budu uz nas na vjenčanju u aprilu, tako da smo sada u tim pripremama, želimo da sve bude kako smo zamislili. Mislim da će biti opštenarodno veselje – rekla je Pešićeva za Svet.