DEJAN DRAGOJEVIĆ IZGORIO OD BIJESA: “Od početka sam bio uz tebe, ti mi ovako vraćaš” EVO ŠTA SE UPRAVO DESILO, RAZOČARALA GA

Dejan Dragojević naredni je dobio riječ i birao najnepoštenijeg zadrugara u kući:

Najnepoštenija osoba je Ana Spasojević, jer sam od samog početka bio uz nju, a sada je ustala i mene navela. Meni nije problem, ja jesam najnepošteniji u nekim igricama, ali kad ustaneš i da me navedeš, onda treba da imaš neko obrazloženje. Ako želiš da me oskrnaviš, bar da kažeš nešto kako treba. Onda ne kapiram naš odnos i druženje. Imaš ove koji su te tukli, pominjali ti traume, a ti ustaneš i navedeš mene – bio je bijesan Dejan.

 – Izvini, Dejane, u pravu si – rekla je Ana, piše Pink.rs

Zatim je riječ dobio Lepi Mića, koji je ovonedjeljni vođa:

Mislim da je ovo vrlo teška kategorija, mislim da niste ozbiljno shvatili ovu priču. Meni će biti zaista teško. Izdaja onoga sa kim provedeš život ostaje zauvijek. Ša, ja mislim da ti neke stvari još uvijek nisi skapirao. Ovde se gazi preko svega, jer lako priznate nekoga kao prijatelja. Zna se ko je pogazio moralne kodekse i uradio izdaju u braku. Kad uđeš u brak, ti se zakuneš nekome i na nešto. Pomagači u tom skrnavljenju su isto krivci. Gruja je rekao danas “Ako Bog da” za moj komentar da mu se žena vrati. On se sada poziva na Boga da ona dođe, ja sam rekao da mislim da će ga u studiju čekati njegova žena. Cela tvoja priča se bazirala samo na tom slučaju. Kada si imao šansu da sve to vratiš i svima se izviniš, ti si i dalje vjerovao u nepoštenu stvar – govorio je Mića.

Marko Osmakčić zakasnio je na sastanak, pa došao na sam kraj istog i naveo Marijanu Zonjić za najnepošteniju zadrugarku u Bijeloj kući, a ona je pokušala da se opravda i svu krivicu svali na Viktoriju Mitrović.

Evo, ja ću sada reći da je Marijana mene pitala gdje je Marko – otkrio je Zola.