DEJAN DRAGOJEVIĆ SINOĆ IZVEDEN IZ ZADRUGE: Napolju ga sačekale GORKE SUZE, evo šta je razlog za tugu

Dejan Dragojević već mjesecima važi za jednog od najaktuelnijih zadrugara. Njegova potresna priča o lošim porodičnim odnosima uzdrmala je javnost, a kada ga je supruga

Dalila prije nekoliko mjeseci prevarila sa Filipom Carem, na njegove oči i usred rijalitija u koji su ušli zajedno, Dejan je zadobio brojne simpatije i podršku naroda.Iako je bio na korak do pomirenja sa Dalilom, Dejan je nakon proslave Srpske nove godine, kada je sebi razbio glavu flašom i čašama, doneo odluku da se potpuno distancira od supruge, te da ne obnavlja nikakav kontakt i vezu sa njom.

Ova odluka se ispostavila kao ispravna, budući da se Dalila vratila svom ljubavniku Filipu Caru, a Dejan je otpočeo vezu sa Aleksandrom Nikolić.

O svim ovim borbama, neizmernoj tuzi i bolu, kao i poniženju koje je doživeo javno, Dejan je govorio pred kamerama emisije “Premijera – Vikend Specijal” koja će se emitovati sutra. Dejan je ovim povodom izveden van kapija rijalitija, a sve vreme je plakao dok je pričao o svom životu, porodici i krahu petogodišnjeg braka.

Nema sumnje da će ova emisija biti veoma potresna, a šta je sve Dragojević otkrio saznaćemo u nedelju.