“DEJAN JE LJIGAVAC, A CAR…” OGLASILA SE DALILINA DRUGARICA NAKON ŠOK POMIRENJA: Evo šta je izjavila

Uvijek je bila za njih dvoje!

Nakon pomirenje Dalile Dragojević i Filipa Cara koje se desilo ranom zorom, za Pink.rs se oglasila Dalilina drugarica iz djetinjstva, koja je priznala da je najsrećnija na svijetu.

– Napokon da se to desilo! Presretna sam, nadam se da onog ljigavca Dejana neće više ni pogledati, a kamoli da mu se obrati, poslije svega što joj je uradio. On ju je psihički uništavao, a sa Filipom je procvjetala, on je pravi momak za nju! – rekla je Dalilina drugarica pa otrkila sljedeće:

dalilacar9

– Dalila je uvijek željela kraj sebe muškarca koji će stati za nju, a svi smo videli kako je Car krenuo da se bori za njenu ljubav. On joj je iako nisu bili u dobrim odnosima davao savjete kao pravi muškarac, i na sve načine je pokušavao da je podigne kada joj je bilo teško, za razliku od onog Dejana koji ju je uništavao! Nadam se da su Filip i ona shvatili koliko jedno drugom znače i da su shvatili da je to jedina prava ljubav koju će oboje imati, a cijelo Dalilino društvo će ih podržavati – rekla je Dragojevićkina drugarica.