DEJAN PRIČAO O BUDUĆNOSTI, ALEKS SKOČILA – HAOS OPŠTI: “Ja ću sad da budem grub, ali moram reći…”

Drama!

Naredno pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević pročitao je Dejanu Dragojeviću.

Dejane, tvoje ophođenje prema Aleks je za divljenje. Kako si znao da je ona ta?

-OsJetio sam taj neki vajb, nisam pogrIJešio. U subotu nam je dva mJeseca. Ponašam se prema njoj kao što nisam ni prema kome. Nju treba da interesuje samo moj odnos prema njoj. Obruč oko nas je toliko jak, napadima mogu samo da nam očvrsnu odnos – rekao je Dejan.

-Ona je rekla da hoće da ti rodi petoro djece – dodao je Milan.

-Jeste to slatko, sjajno, simpatično, ali kad vidim ovako, to je ozbiljna stvar. Ali neću ni to da joj kvarim. Da bih mogao da valjam, treba da pokrenem sebe. Jedino šta imam je džak sa stvarima, telefon i karticu. Treba da izgradim sebe, da bih mogao da izgradim ono što ona traži. Da vidim gdje sam, šta sam, poslovno, a onda mogu da radim sve. Sa ove tačke gledišta ne mogu ništa. Okej, javlja se David, mama, to je top… – govorio je Dragojević.

-Valjda smo se skontali, poklopila se ta energija. Znaš šta mene iznervira kod njega. Ja uvijek kažem mi, a on ja. To je razlika između nas – iznervirala se Aleks.

-Ja ću sada da budem grub. Toliko sam se borio prije. Šta ako se okreneš i kažeš paljba. Bićemo zajedno, pokrenućemo zajedno nešto, ali određenje stvari moram sam sa sobom. Moram da imam svoje, da bih mogao drugima da valjam. Ne mogu sa svima da gradim, da me nabiju u d*pe, da ceo život budem gejmer – pobjesnio je Dejan.

-Istina je, umem da budem naporna da se zakačim kao pijavica, ali nema potrebe da ovako reaguje. Nije lako ni mene trpiti, i ja imam promjene raspoloženja – istakla je Nikolićeva.