DEJAN VIŠE NEĆE DA ŠUTI – UŠAO U ŽESTOK SUKOB SA DALILOM I CAROM: “Htjeli ste da uzmete pare, bježali ste”

Kolaps!

U toku emisie “Pitanja gledalaca” došlo je do suočavanja Dalile Dragojević i Filipa Cara u koje se uključio i Dejan Dragojević.

– Pranje vašeg odnosa preko mene, spominjanjem gluposti. Što si ti bježao, htio si da uzmeš pare? Onda use**te jedno drugo, je***e sve živo, pa ide pranje preko mene da sam šahista i manipulator – skočio je Dejan.

– Ti si se borio za kosmičku ljubav, a ja brnaim sebe. Ti govoriš kako ja igram šah. Njih dvoje peri svoj odnos preko mene, gdje prebacuju sve na mene. Opet će biti da sam ja taj. Vraćaju se, pa sve na moja leđa. Ona je predstavljena da voli njega, a ja nju. Perite svoj odnos preko sebe, mene ne ubacujte u priču. Ja sam sa njom završio prije tri mjeseca. Ona je govorila da on ide u*ran kroz kuću, pa se pomire – nastavio je Dragojević.

– Ja to nikad nisam rekla, nemoj da lažeš – vikala je Dalila.

– Rekla je da čovjek od tri metra ide sa jednim listom toalet papira. Prebacuju sve na mene, a ja se ograđujem – dodao je Dejan.

– Ja vidim da on direktno radi neke stvari, a ja da imam sumnju, imam. doživio sam da mi ova žena govorio da joj se gadi dodir ovog čovjeka. Ona mu je rekla da iz*oka nešto, pa da budu jedan-jedan – pričao je Car.

– Ovo rade da bi se lakše izašlo iz veze. Niko ne može da ustane i da kaže da treba da se priča, nema šta, ja sam svoje go*no pojeo. Imate vaš odnos, uporno pričate o meni, a na osnovu čega? Odjednom nepovjerenje veliko – dodao je Dejan.

– Ja ne kažem da on radi nešto Aleksandri iza leđa, nego da oni mogu da komunicirjau, a da niko ne razumije. Razočaran sam, izdat i slagan – rekao je Filip.

– Isto kažem i za tebe. Filip ide i priča po kući da bih sve uradila da bih se vratila Dejanu. Smradu jedan, sve si pokrenuo – odbrusila je Dalil