“Dejane, kakav ti je bio prvi poljubac sa Aleks”, ON USTAO I IZGOVORIO 1 REČENICU: Odmah svi skočili

Žele im da budu zajedno.

Pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” bilo je za Dejana Dragojevića.

-Dejane, kakav je bio prvi poljubac sa Aleks – pročitao je Milan pitanje.

-Bio je top. Dobro se ljubi. U jednom trenutku mi je bilo čudno, poslije sam se prepustio. Nemam ja kome da se pravdam ni mami ni tati, a ni ljudima ovdje. Lijepa je kao lutka – rekao je Dejan.

Riječ je potom dobio Janjuš.

-Meni je drago da po drugi put kad sam postavio potrčke, da sam napravio karambol. Dejan je sinoć na žurci izgledao kao kad pustiš Džekija sa lanca, koji je bio vezan pet godina. Tako da, Milane moram reći, on je sad u ovom trenutku preskočio i instagram i svo dopisivanje. Mislim da je Aleks pravi pogodak ove sezone. Žene ne mogu očima da je gledaju. Vidim da je sretna, a meni je drago što sam njih dvoje postsavio, da ojseti gospodin čari neke druge žene posle pet, šest godina. Nju će sad samo intrersovati Dejan i niko više. To je njen tip muškarca. Ja sam rekao da je Dejan lijep čovjek i da život nije jedna žena – rekao je Janjuš, pa je riječ potom dobio Miki.

– Ja sam rekao ni ona sa njim, ni ona sa njom…Koja kontra bof te. Zamisli čovjek poslije pet godina nađe djevojku i zaljubi se. Aleks je rekla da nema dečka i plašim se da ga ne povrijedi – rekao je Miki.

-Neću Miki, ne brini – dobacila je Aleks.

-Ako se zaljubiš u nju, ljudi će vas provocirati. Nije ni ona za njega ni on za nju. Da se čovjek koji je ranjen zaljubljen, mislim meni je drago, ali samo da ne tuče glavom – rekao je Miki.

Lepi Mića je dobio nakon Mikija reč.

-Oni su meni najljepši i simpatični. Ja navijam da oni budu zajedno, jer je to zanimljiva veza. Nek luta Dejan u tim stvarima, jer bolje da maši sada, nego za pet godina – rekao je Mića.