DOKTORICA SE OGLASILA POVODOM STANJA FILIPA CARA: Evo šta se s njim dešava

Stručno mišljenje!

U emisiji “Magazin in” voditeljka Sanja Marinković je ugostila Zoru Dobričanin Nikodinović, pjevačicu Katarinu Živković, doktoricu Nadu Macuru, rijaliti zvijezdu Maju Marinković i košarkašicu Milicu Dabović.

– Kao na terenu, kada taktiziraš, uvijek ćeš izgubiti. A kada ideš srcem i boriš se do posljednje sekunde, ti moraš da pobijediš – rekla je Milica Dabović, a potom na pitanje Sanje Marinković o emotivnom statusu priznala da je i dalje sama.

Pokrenula se tema o intrigantnom zadrugaru Filipu Caru, koji je izazvao sukob mišljenja gošća u studiju.

– On je realno veoma inteligentan muškarac, zabavan i svi ga gledaju. Dalila i Filip bi sami privukli pažnju miliona, duhovit je i treba slušati svako njegovo izlaganje, to je da se čovjek prevrne. Čovjek koji nema neko veliko obrazovanje, ali iz njega izbija nešto što je krećući se u tim društvima stekao – zaključila je Nada Macura.

– Moram da kažem za Filipa Cara da je namazana budala, a ne pametan čovjek. Meni je žao što se ta osoba uopšte gleda na televiziji – dodala je Milica Dabović.

– Nisam rekla da je pametan, već da je zabavan. Da je Dalila ovde drugačije biste pričali – rekla je Nada Macura.

– Svakako da će veliku gledanost da ima bruka sveta. Nikada nismo imali slučaj da žena prevari muža na par metara sa švalerom – dodala je Maja Marinković.