DRAGOJEVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO FILIPU: Dejan i Car oči u oči, KIPTE OD BIJESA (VIDEO)

Nije mu ćutao!

U toku emisije “Gledanje snimaka“, a voditelj Milan Milošević najavio je zadrugarima naredni klip na kom su imali priliku da vide druženje Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića u njenom krevetu i njihov razgovor u kojem joj se Dejan zahvaljuje što je ušla u Zadrugu da bude kraj njega.

Dejan da je napolju on bi je iska*ao, a ovdje nam kao plače, vidi se da ga radi ovdje, i kod nje ne plače. Ma daj nemojte meni više te fore. – rekao je Car.

Prija mi Aleksandrino društvo, ona mi je jako draga djevojka, koja je najljepša u kući. Meni se ovo nikada ne bi desilo, pet godina žensko nisam pogledao. Meni je prioritet da stanem na noge, da budem sa svojom porodicom, da kada izađem otvorim nešto svoje. Meni jeste bilo teško desetak minuta. Pa i Filipu je bilo teško kada je dobio informaciju za Maju i Čorbu. Sujeta mu je proradila – rekao je Dejan.

Bilo mi je ok, djevojka je tamo gdje i treba da bude, sa mnom da uživa – rekao je Car.

Meni se dva mjeseca nalaže, kao i njoj da ce ostati sama, kako sam vam ja krvi za vaš propali brak – govorio je Car.

Ja sam sve podnio kako sam morao. Ne može meni niko da pomgne sem mene samog i mojih prijatelja. Šta ti i ona se držite za ruke sa vašm manipulativnim namjerama pa mislite da ću ja da pokleknem. Što niste u vezi ako je već sve sjajno – dodao je Dejan.

Nisu manipulativne, bio je direktan poljubac u pušionici, ali nismo zajedno jer ja nisam spreman za vezu – rekao je Car.

Pa bravo za nju, opet je uspela u svojoj namheri – dodao je Dejan.