DRAMA U GORNJEM ŠEPKU! Komšija razvezao jezik pred kamerama: Huso pobjegao u Dalilinu i Dejanovu kuću, EVO ŠTA SE DESILO

Ekipa “Paparaco lova” posetila je Gornji Šepak, rodno mjesto učesnice “Zadruge” Dalile Dragojević, gdje svi mještani neprekidno prate svoju komšinicu i sva dešavanja u rijalitiju o kom bruji Balkan. Dalilin komšija stao je pred kamere Pinka i priznao kako oni gledaju na Dalilu i njenu vezu sa Filipom Carem.

Desila se nova ljubav između Cara i Dalile, dobri su, dobri su! Uveliko se priča da je to ljubav velika na pomolu, da postoji mogućnost da Car dođe ovde da živi, tako se priča po komšiluku – kaže komšija, koji se potom osvrnuo na neprijatnosti koje ovih dana doživljava Dalilin otac Huso Mujić.

Kako je ispričao pred kamerama, zbog pretnji koje dobija, bio je prinuđen da se skloni iz porodične kuće, te sada navodno spava u kući svoje ćerke i bivšeg zeta Dejana Dragojevića.

– Bilo je problema u Gornjem Šepku. Zvao je taj Feto, za tu prodavnicu.. Huso trenutno spava u kući Dalilinoj, policija ga je zvala na informativni razgovor jer je ovaj Feto prijetio da će ga ubiti pištoljem – ispričao je komšija, koji očekuje da se nakon Dejanovog izlaska iz “Zadruge” Mujići “raskosuraju” sa njim.

Huso čeka da se Dejan pojavi po pitanju stvari, po pitanju svega. Još uvijek su dobrim, korektnim odnosima. Ljudi se vole i po pedest godina, sad se nova ljubav