Evo šta radi Janjuš nakon diskvalifikacija! Slika svima izmamila osmeh na lice!

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš diskvalifikovan je “Zadruge 5”, a po izlasku iz rijalitija svaki trenutak koristi da provede sa svojom ćerkom.

Janjuš je sada na svom Instagram profilu objavio kako provodi vreme sa Krunom. Njih dvoje su prvo zajedno ručali, a zatim su zajedno otili i kod frizera odakle su se oglasili.

Ono što je sve oduševilo, je momenat, dok su držali glave zabačene na šamponjerama, mala Kruna sve vreme je držala tatu za ruku.

Inače, Janjuš se i prethodno oglasio na Insta “storiju”, gde je pokušao da objasni svoje razloge za bekstvo.

– Hvala svima koji ste bili uz mene svih ovih sedam meseci, hvala mojoj podršci, mojim krajicama, mojim boginjama, mojim prijateljima i porodici što su ovoliko dugo morali da budu bez mene. Dao sam sve od sebe, iskreno, ali nisam više mogao da se pronađem u ljudima koji se nalaze tamo, čast izuzecima, a malo ih je – napisao je on.

– Što se tiče mog izlaska, moram obavestitit javnost da, kako ono kažu, nije zlato sve što sija, e baš tamo ne sija ništa kako bi možda trebalo da sija. Šta je tu je, život ide dalje, i kako kaže Lukas: “Hiljadu puta sam ustao i pao”, a isto tako svoje učešće ove godine ne bih menjao ni za milion, a ni za pobedu jednog od divnih učesnika koji će pobediti ove godine. Još jednom, hvala vam svima – dodao je Janjuš.